Kundehistorier

Døjer du også med en skavank eller to? Vi har samlet alle vores kundehistorier, så du kan blive klogere på, hvordan andre har fået hjælp af ingredienserne i vores produkter. Beretningerne omhandler en lang række udfordringer – fra vand i kroppen og trætte fødder til oppustet mave.

Søg efter det produkt, du er interesseret i, eller gå på opdagelse i de mange personlige oplevelser. 

Endelig hjælp til min uberegnelige mave

Endelig hjælp til min uberegnelige mave

Saris liv har i rigtig mange år været udfordret af fordøjelsesbesvær og oppustet mave. Ubehag meldte sig efter måltider, og den oppustede mave gjorde det mange gange svært at vælge noget passende tøj. Da en af hendes veninder anbefalede Macoform med indholdsstoffer til maven, fik Sari endelig hjælp.
Jeg fik hjælp til min oppustede mave

Jeg fik hjælp til min oppustede mave

Anette Adamsen har i mange år haft problemer med, at maven blev oppustet i løbet af dagen. Hun måtte bl.a. købe større bukser, for at maven kunne være i dem. Anette havde prøvet stort set alt lige fra almene husråd til diverse produkter fra den lokale helsekostbutik. Først da hun fulgte sin mors råd, kom hun den oppustede mave til livs.
Jeg føler mig ganske enkelt friskere i hjernen!

Jeg føler mig ganske enkelt friskere i hjernen!

Mindre skarp, udfordringer med synet og en sløv hørelse. Det lyder ikke som noget, der hænger sammen, men faktisk har det en del med hinanden at gøre. Det fandt 77-årige Knud ud af, da han læste en artikel om blodomløbet. Pludselig forstod han, hvorfor tallene var skrumpet i Sudoku-puslespillet, og det derfor tog ham længere tid at regne svarene ud. I dag får han hjælp til at takle alle udfordringerne på én gang.

Jeg var blevet til et sofadyr. Energien var bare væk!

Jeg var blevet til et sofadyr. Energien var bare væk!

Efter corona-pandemien følte Anders sig fanget i en negativ spiral. Han havde svært ved at komme op fra sofaen og sagde ofte nej til at ses med kammeraterne. Samtidig mærkede han en mangel på lyst, som var ny for ham. Men et kosttilskud designet til mænd gav præcist det løft, han havde brug for – og det kom med en uventet bonus. Lysten til at date vendte nemlig tilbage.

Jeg var helt udmattet i benene, når jeg kom hjem fra arbejde

Jeg var helt udmattet i benene, når jeg kom hjem fra arbejde

For et år siden sagde 55-årige Maries krop fra. Benene føltes som tunge stolper efter mange timers butiksarbejde, og den ellers aktive Marie tilbragte sine fyraftener i lænestolen med fødderne oppe. Vandgymnastik og cykling blev sat på pause. Autocamperen samlede støv. Men en lille brun tablet kom Marie til undsætning.

Jeg var konstant bevidst om min oppustede mave

Jeg var konstant bevidst om min oppustede mave

Luft i maven og en følelse af ubehag. Når Katrine tog ud for at spise med vennerne, blev hun så oppustet, at hendes mave kunne ses og mærkes. Tøjet strammede. Det gjorde hende utilpas. Efter diverse mislykkedes diæter har hun i dag fundet en løsning - og effekten er ikke til at tage fejl af.
Joachim fik hjælp til hårvæksten

Joachim fik hjælp til hårvæksten

Joachim har igennem længere tid været utilfreds med sit hår. Tørt, slidt og lignede en høstak. Det matchede ikke særligt godt med hans sans for æstetik og mode, som altid har spillet en stor rolle for ham og hans familie. Joachims brokkeri kom også hans mor for øre, og snart havde hun fundet en løsning, som hun selv havde fået stor hjælp af.

Mine ben føles mindre tunge og væskefyldte!

Mine ben føles mindre tunge og væskefyldte!

For tre år siden blev Ilene konfronteret med en udfordring, som mange måske kan genkende: tunge og trætte ben. Følelsen kom snigende i løbet af dagen. Væsken samlede sig ofte i kroppen og stjal hendes energi. En artikel gav midlertidig Ilene en idé til, hvordan hun kunne få hjælp – og det viste sig at være den helt rette løsning. I dag håber hun på, at andre kan lære af hendes erfaringer.
Mine ben føltes som tunge stolper

Mine ben føltes som tunge stolper

Som tidligere butiksansat ved Inger, hvad det vil sige at have trætte ben. Hun er vant til at stå op flere timer i streg. Men for nogle år siden oplevede hun en ny form for træthed. Benene føltes som tunge stolper efter bare en kort gåtur. En artikel gjorde Inger opmærksom på, at det kunne hænge sammen med blodomløbet, og et naturbaseret produkt skulle vise sig at være den perfekte løsning.

Nu kan jeg endelig bevæge mig ubesværet igen!

Nu kan jeg endelig bevæge mig ubesværet igen!

For Ulf er ingen udfordring for stor. Han har været togfører, helikopterpilot og kok - og snart kan han tilføje kajakbygger til CV'et. Hver dag tømrer han i sit værksted, opfyldt af nye ideer, men i en periode var det svært at føre dem ud i livet. Leddene sagde ganske enkelt fra. Ulf fik ømme knæ, når han bøjede sig ned eller skulle op på stigen, og til sidst var der ikke andet for: Han måtte løse problemet.
Nu kan jeg nemt få skoene på igen!

Nu kan jeg nemt få skoene på igen!

Anna-Maria ved, hvad det vil sige at være på farten. Hendes passion for arkitektur har bragt hende til alle afkroge af verden, men i perioder døjede hun med vand i kroppen. Fødderne føltes tunge, sådet var svært at klemme dem ned i sko og sandaler. Som aktiv arkitekt valgte Anna-Maria at leve med det, men da hun lagde arbejdslivet på hylden, besluttede hun sig for at gøre noget ved sagen. Løsningen gemte sig i naturen.
Sådan fik jeg hjælp mod vand i benene

Sådan fik jeg hjælp mod vand i benene

Bibbi er på fødderne flere timer om dagen. Som ejer af et gartneri begynder hun på sit arbejde tidligt og slutter sent. Hun vander planter, luger bede, betjener kunder og sidder sjældent stille – for det er ikke Bibbis kop te. Hun elsker et aktivt liv. Men i perioder var fødderne så trætte, at hun måtte gå med støttestrømper for at klare dagens strabadser. Hjælpen fandt den energiske gartner pudsigt nok i planteriget.