Endelig føler jeg mig skarp igen

Endelig føler jeg mig skarp igen

Bodil lever livet i højt tempo. Når hun ikke er i idrætshallen, er hun aktiv i bestyrelsen i en lokalforening. Men da hun fik sværere ved at huske, mistede hun lysten til at tale foran forsamlinger. Navne smuttede, tænkepauserne blev længere. Så da Bodil faldt over et kosttilskud til hukommelsen, sprang hun ud i det. I dag føler hun sig skarp igen.
Jeg har det bare ... fantastisk!

Jeg har det bare ... fantastisk!

Høje temperaturer er ikke noget, der skræmmer Annika. Hun har boet i Dubai og rejser meget med sit arbejde. Alligevel kom overgangsalderens hedeture som noget af et chok. Hun følte sig antændt indefra. Varmen blussede op og blev til svedperler på huden, selv når vejret var koldt. Heldigvis havde hendes veninde et råd, der hjalp hende til færre hedeture.
Jeg måtte skrive huskesedler til mig selv

Jeg måtte skrive huskesedler til mig selv

Berit er en aktiv kvinde, som ofte går ture på 5-6 km. Hun har en stor appetit på at rejse og sidder sjældent med hænderne i skødet, men da hendes mor blev syg, fik hun svært ved at bevare overblikket. Huskesedlerne hobede sig op på køleskabet, og energien forduftede. Den overraskende hjælp fandt hun i et særligt planteudtræk.
Mindre væske og lettere ben!

Mindre væske og lettere ben!

Kirsten bor ved Limfjorden. Hver dag går hun lange ture med sin hund og nyder naturen, men i mange år døjede hun med væske i benene. Kroppen blev hurtigt træt, og hun måtte bakse med at tage støttestrømper på, så hun bedre kunne klare dagens gøremål. Det var bøvlet og tog lang tid, så da Kirsten faldt over et plantepræparat mod tunge ben, slog hun til med det samme. I dag føler hun sig let til bens.
Mine ben føles mindre tunge og væskefyldte!

Mine ben føles mindre tunge og væskefyldte!

For tre år siden blev Ilene konfronteret med en udfordring, som mange måske kan genkende: tunge og trætte ben. Følelsen kom snigende i løbet af dagen. Væsken samlede sig ofte i kroppen og stjal hendes energi. En artikel gav midlertidig Ilene en idé til, hvordan hun kunne få hjælp – og det viste sig at være den helt rette løsning. I dag håber hun på, at andre kan lære af hendes erfaringer.
Nu kan jeg endelig bevæge mig ubesværet igen!

Nu kan jeg endelig bevæge mig ubesværet igen!

For Ulf er ingen udfordring for stor. Han har været togfører, helikopterpilot og kok - og snart kan han tilføje kajakbygger til CV'et. Hver dag tømrer han i sit værksted, opfyldt af nye ideer, men i en periode var det svært at føre dem ud i livet. Leddene sagde ganske enkelt fra. Ulf fik ømme knæ, når han bøjede sig ned eller skulle op på stigen, og til sidst var der ikke andet for: Han måtte løse problemet.
Nu kan jeg nemt få skoene på igen!

Nu kan jeg nemt få skoene på igen!

Anna-Maria ved, hvad det vil sige at være på farten. Hendes passion for arkitektur har bragt hende til alle afkroge af verden, men i perioder døjede hun med vand i kroppen. Fødderne føltes tunge, sådet var svært at klemme dem ned i sko og sandaler. Som aktiv arkitekt valgte Anna-Maria at leve med det, men da hun lagde arbejdslivet på hylden, besluttede hun sig for at gøre noget ved sagen. Løsningen gemte sig i naturen.
Sara fik sit fyldige hår tilbage

Sara fik sit fyldige hår tilbage

Alting kørte for 23-årige Sara. Hun elskede sit arbejde som pædagog, spillede masser af fodbold og havde opnået et succesfuldt vægttab. Men fundet af en klynge hår på sofaryggen ændrede alt. Pludselig var de alle vegne. I brusekabinen, på puderne og fremfor alt … i hårbørsten.
Sådan fik jeg hjælp mod vand i benene

Sådan fik jeg hjælp mod vand i benene

Bibbi er på fødderne flere timer om dagen. Som ejer af et gartneri begynder hun på sit arbejde tidligt og slutter sent. Hun vander planter, luger bede, betjener kunder og sidder sjældent stille – for det er ikke Bibbis kop te. Hun elsker et aktivt liv. Men i perioder var fødderne så trætte, at hun måtte gå med støttestrømper for at klare dagens strabadser. Hjælpen fandt den energiske gartner pudsigt nok i planteriget.
Sådan fik jeg hjælp til mine slimhinder

Sådan fik jeg hjælp til mine slimhinder

Da Sussi kom i overgangsalderen, blev hun konfronteret med et problem, som mange kvinder nok genkender: tør hud og tørre slimhinder. Hun mærkede det over hele kroppen, men det var i underlivet, hun havde de største udfordringer. Oplevelsen fik Sussi til at indse, at hun måtte gøre mere for at bevare normale slimhinder.
Sådan fik jeg styrket min hårvækst

Sådan fik jeg styrket min hårvækst

Da Filip opdagede, at hans hår var blevet tyndere, kom det som et chok. Det så fladt ud, selv efter han havde sat det, og spidserne føltes tørre og slidte. Mange af hans slægtninge døjer med hårtab, så han vidste, at det løb i familien. Filip satte alt ind på at modvirke det tynde hår, og da han prøvede de koncentrerede plantestoffer i Hair Grow, stod det klart, at han havde fundet det helt rette.
Sådan klarer mine øjne en lang dag foran skærmen”

Sådan klarer mine øjne en lang dag foran skærmen”

Laila tilbringer mange timer foran skærmen. Det kommer man ikke udenom, når man er økonomichef. Hver dag er hun fordybet i bittesmå tal, og når det ikke er regnskaberne, der fylder, er det mad og bagning. Men da Laila blev ældre, fik hendes øjne brug for flere pauser, så hun spurgte sin optiker, hvordan hun kunne støtte synet. Optikerens råd var ikke bare overraskende - det gjorde en mærkbar forskel.