Kundehistorier

Døjer du også med en skavank eller to? Vi har samlet alle vores kundehistorier, så du kan blive klogere på, hvordan andre har fået hjælp af ingredienserne i vores produkter. Beretningerne omhandler en lang række udfordringer – fra vand i kroppen og trætte fødder til oppustet mave.

Søg efter det produkt, du er interesseret i, eller gå på opdagelse i de mange personlige oplevelser. 

Endelig føler jeg mig skarp igen

Endelig føler jeg mig skarp igen

Bodil lever livet i højt tempo. Når hun ikke er i idrætshallen, er hun aktiv i bestyrelsen i en lokalforening. Men da hun fik sværere ved at huske, mistede hun lysten til at tale foran forsamlinger. Navne smuttede, tænkepauserne blev længere. Så da Bodil faldt over et kosttilskud til hukommelsen, sprang hun ud i det. I dag føler hun sig skarp igen.
Endelig hjælp til min uberegnelige mave

Endelig hjælp til min uberegnelige mave

Saris liv har i rigtig mange år været udfordret af fordøjelsesbesvær og oppustet mave. Ubehag meldte sig efter måltider, og den oppustede mave gjorde det mange gange svært at vælge noget passende tøj. Da en af hendes veninder anbefalede Macoform med indholdsstoffer til maven, fik Sari endelig hjælp.
Jeg føler mig ganske enkelt friskere i hjernen!

Jeg føler mig ganske enkelt friskere i hjernen!

Mindre skarp, udfordringer med synet og en sløv hørelse. Det lyder ikke som noget, der hænger sammen, men faktisk har det en del med hinanden at gøre. Det fandt 77-årige Knud ud af, da han læste en artikel om blodomløbet. Pludselig forstod han, hvorfor tallene var skrumpet i Sudoku-puslespillet, og det derfor tog ham længere tid at regne svarene ud. I dag får han hjælp til at takle alle udfordringerne på én gang.

Jeg var blevet til et sofadyr. Energien var bare væk!

Jeg var blevet til et sofadyr. Energien var bare væk!

Efter corona-pandemien følte Anders sig fanget i en negativ spiral. Han havde svært ved at komme op fra sofaen og sagde ofte nej til at ses med kammeraterne. Samtidig mærkede han en mangel på lyst, som var ny for ham. Men et kosttilskud designet til mænd gav præcist det løft, han havde brug for – og det kom med en uventet bonus. Lysten til at date vendte nemlig tilbage.

Jeg var helt udmattet i benene, når jeg kom hjem fra arbejde

Jeg var helt udmattet i benene, når jeg kom hjem fra arbejde

For et år siden sagde 55-årige Maries krop fra. Benene føltes som tunge stolper efter mange timers butiksarbejde, og den ellers aktive Marie tilbragte sine fyraftener i lænestolen med fødderne oppe. Vandgymnastik og cykling blev sat på pause. Autocamperen samlede støv. Men en lille brun tablet kom Marie til undsætning.

Joachim fik hjælp til hårvæksten

Joachim fik hjælp til hårvæksten

Joachim har igennem længere tid været utilfreds med sit hår. Tørt, slidt og lignede en høstak. Det matchede ikke særligt godt med hans sans for æstetik og mode, som altid har spillet en stor rolle for ham og hans familie. Joachims brokkeri kom også hans mor for øre, og snart havde hun fundet en løsning, som hun selv havde fået stor hjælp af.

Mindre væske og lettere ben!

Mindre væske og lettere ben!

Kirsten bor ved Limfjorden. Hver dag går hun lange ture med sin hund og nyder naturen, men i mange år døjede hun med væske i benene. Kroppen blev hurtigt træt, og hun måtte bakse med at tage støttestrømper på, så hun bedre kunne klare dagens gøremål. Det var bøvlet og tog lang tid, så da Kirsten faldt over et plantepræparat mod tunge ben, slog hun til med det samme. I dag føler hun sig let til bens.
Mine ben føles mindre tunge og væskefyldte!

Mine ben føles mindre tunge og væskefyldte!

For tre år siden blev Ilene konfronteret med en udfordring, som mange måske kan genkende: tunge og trætte ben. Følelsen kom snigende i løbet af dagen. Væsken samlede sig ofte i kroppen og stjal hendes energi. En artikel gav midlertidig Ilene en idé til, hvordan hun kunne få hjælp – og det viste sig at være den helt rette løsning. I dag håber hun på, at andre kan lære af hendes erfaringer.
Nu kan jeg endelig bevæge mig ubesværet igen!

Nu kan jeg endelig bevæge mig ubesværet igen!

For Ulf er ingen udfordring for stor. Han har været togfører, helikopterpilot og kok - og snart kan han tilføje kajakbygger til CV'et. Hver dag tømrer han i sit værksted, opfyldt af nye ideer, men i en periode var det svært at føre dem ud i livet. Leddene sagde ganske enkelt fra. Ulf fik ømme knæ, når han bøjede sig ned eller skulle op på stigen, og til sidst var der ikke andet for: Han måtte løse problemet.
Nu kan jeg nemt få skoene på igen!

Nu kan jeg nemt få skoene på igen!

Anna-Maria ved, hvad det vil sige at være på farten. Hendes passion for arkitektur har bragt hende til alle afkroge af verden, men i perioder døjede hun med vand i kroppen. Fødderne føltes tunge, sådet var svært at klemme dem ned i sko og sandaler. Som aktiv arkitekt valgte Anna-Maria at leve med det, men da hun lagde arbejdslivet på hylden, besluttede hun sig for at gøre noget ved sagen. Løsningen gemte sig i naturen.
Sådan fik jeg hjælp mod vand i benene

Sådan fik jeg hjælp mod vand i benene

Bibbi er på fødderne flere timer om dagen. Som ejer af et gartneri begynder hun på sit arbejde tidligt og slutter sent. Hun vander planter, luger bede, betjener kunder og sidder sjældent stille – for det er ikke Bibbis kop te. Hun elsker et aktivt liv. Men i perioder var fødderne så trætte, at hun måtte gå med støttestrømper for at klare dagens strabadser. Hjælpen fandt den energiske gartner pudsigt nok i planteriget.
Sådan fik jeg hjælp til mine slimhinder

Sådan fik jeg hjælp til mine slimhinder

Da Sussi kom i overgangsalderen, blev hun konfronteret med et problem, som mange kvinder nok genkender: tør hud og tørre slimhinder. Hun mærkede det over hele kroppen, men det var i underlivet, hun havde de største udfordringer. Oplevelsen fik Sussi til at indse, at hun måtte gøre mere for at bevare normale slimhinder.