"Jeg var konstant bevidst om min oppustede mave"


Luft i maven og en følelse af ubehag. Når Katrine tog ud for at spise med vennerne, blev hun så oppustet, at hendes mave kunne ses og mærkes. Tøjet strammede. Det gjorde hende utilpas. Efter diverse mislykkedes diæter har hun i dag fundet en løsning - og effekten er ikke til at tage fejl af.

Artiskok understøtter leverens afgiftende funktion, afhjælper oppustethed og flatulens samt fremmer vægttab. Indeholder også ekstrakt fra mælkebøtte, som medvirker til en sund mave i balance.

Undgik at tage stramt tøj på

- Jeg plejede at døje med luft i maven. Det var uanset, om jeg spiste lidt eller meget, sundt eller usundt. Oppustetheden kom altid snigende i løbet af dagen, fortæller Katrine, som var meget bevidst om sin påklædning, især når hun skulle ud med vennerne.

- Jeg undgik bevidst at tage for stramt tøj på, når jeg skulle på restaurant, og valgte outfits jeg kunne ”gemme” min mave i. For jeg vidste jo, hvordan den var efter god mad og vin … Luften hobede sig op, og jeg følte mig utilpas, fortæller Katrine.

Og det var ikke kun i sociale sammenhænge, at den oppustede mave var et problem. Som jordemoder var det også noget, hun kunne mærke, når hun var på vagt. Uniformen strammede, og luften i maven var ubehagelig.

- Det er nu ikke fordi, jeg er specielt forfængelig. Men det at føle sig godt tilpas i sin krop gør jo, at overskuddet til alt andet er større – i hvert fald for mig. Derfor var jeg opsat på at finde en løsning.

Katrine:

- Planterne i den tablet har virkelig gjort noget godt for min mave. Jeg tager en tablet hver morgen og hopper i præcist det tøj, jeg har lyst til!

Et forslag ændrede alt

Sund kost, regelmæssig motion, vitaminer. En ny diæt. På papiret gjorde Katrine alle de rigtige ting, men maven blev ved med at give udfordringer. Så da hun faldt over kosttilskuddet Macoform, som er designet til at modvirke oppustethed og ubehag i maven, slog hun til.

- Planterne i den tablet har virkelig gjort noget godt for min mave. Jeg tager en tablet hver morgen og hopper i præcist det tøj, jeg har lyst til! Faktisk tænker jeg knapt nok over maven længere, og det er SÅ rart, afslutter Katrine glad.

Din daglige hjælp til fordøjelsen: normal tarmfunktion, mindre oppustet og velbehag i maven.

Interesseret?

Gør som Katrine og prøv Macoform i dag