”Mit hår har fået en skøn fylde igen”

”Det er bare rigtig øv at bruge tid på badeværelset, når man på forhånd ved, at håret ikke bliver, som man vil have det.”

Indtil Mia Kristensen begyndte at tage Hair Grow-tabletterne, var hun ikke særligt tilfreds med sit hår. Særligt ikke når hun kunne se hovedbunden, og at skilningen var blevet bredere og mere synlig.

Agerpadderokke kan fremme og styrke hårvæksten. Biotin og zink kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Er også tilsat hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Man kunne se hovedbunden

For et års tid siden mærkede Mia Kristensen fra Skørping, at håret var blevet tyndere. Man kunne se hovedbunden, og skilningen var blevet bredere og mere synlig.

- Jeg tænkte først, at det var pga. hårfarven. Jeg er jo mørkhåret, og så ses den lyse hovedbund tydeligere. Men jeg har jo været mørkhåret i mange år og har ikke lagt mærke til det før.

- Jeg forhørte mig hos et par veninder, og de kunne bekræfte mig i, at mit hår så tyndere ud.

Hestehale eller tørshampoo som den nemme løsning

- Det er bare rigtig øv at bruge tid på badeværelset, når man på forhånd ved, at håret ikke bliver, som man vil have det. Mange gange er det bare lettere at sætte håret op i en hestehale eller bruge tørshampoo, der giver håret fylde. Men det løser jo ingenting på den lange bane. Det er også bare belastende at skulle putte alle de kemikalier i håret, når jeg jo godt ved, at håret og hovenbunden har bedst af, at jeg lader være, uddyber Mia.

- Jeg har vist prøvet det meste af det, man selv kunne gøre for at få et flottere hår. Da jeg undersøgte på nettet, hvad der var af produkter, faldt jeg over et produkt fra Wellvita. Det lød som det, jeg havde brug for.

- Jeg valgte dog at ringe til dem. Jeg ville gerne lige høre om produktet og være sikker på, at det kunne være det rigtige for mig. Det kunne kvinden i kundeservice naturligvis ikke love mig, men hun mente, at jeg skulle gøre forsøget, da de har gode erfaringer med produktet.

-Jeg har nu taget tabletterne i mere end et halvt år, og jeg er super begejstret. Mit hår har fået en skøn fylde igen, og den mørke farve er intet problem i forhold til den lyse hovedbund. Folk må også gerne kigge på mig oppefra

En naturlig løsning 

Hair Grow indeholder ingredienser, som tilfører næringsstoffer til hårsækken indefra.

- Jeg har nu taget tabletterne i mere end et halvt år, og jeg er super begejstret. Mit hår har fået en skøn fylde igen, og den mørke farve er intet problem i forhold til den lyse hovedbund. Folk må også gerne kigge på mig oppefra, siger Mia og smiler glad.

- Jeg har ikke fortrudt et sekund, at jeg bestilte pillerne. Kun at jeg ikke gjorde det længe før - og jeg går totalt i panik, hvis mine tabletter ikke ligger i min postkasse, helst en uge før jeg skal bruge en ny forsyning.

Ægte skønhed kommer indefra. Plej dit smukke hår med plantestoffer til styrke, fylde og vækst!

Interesseret?

Gør som Mia og prøv Hair Grow i dag