- Sådan afhjælper jeg ledproblemer

Karin har altid været en aktiv kvinde, og bl.a. strikkeriet har hun været meget optaget af. Karin begyndte med tiden at få problemer med skuldrene, men en længere strikke-pause kunne ikke hjælpe hende. Det kunne hendes mand Flemming til gengæld, som havde god erfaring med Artroforms indholdsstoffer til sin nakke.

Gurkemeje medvirker til at afhjælpe ømme led og giver bedre bevægelighed. Ingefær hjælper med at holde leddene smidige. Vitamin D bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.

Prøvede mandens piller

– Det var egentlig min mand, Flemming, der startede på Artroform. Det hjalp ham rigtig godt på hans stive nakke, fortæller Karin fra Sønderborg.

Da Karin begyndte at få problemer med skulderen og knæet, besluttede hun sig for også at prøve Artroform.

– Jeg er uddannet pædagog og har altid haft gang i mine hænder. Jeg har strikket, syet og malet rigtig meget. Og når man har med børn at gøre en helt liv, så kan man ikke undgå at slide lidt på de vitale dele af kroppen. Det mærkede jeg i både skuldre og knæ.

– Efter kort tid med de fantastiske indholdsstoffer i Artroform mærkede jeg en virkning. Både skulder og knæ blev lige så stille bedre, og i dag har jeg ingen problemer, fortæller Karin.

Hjalp på både skulder og knæ

– Jeg troede egentlig, at det var strikkeriet, der var årsagen til at jeg fik problemer med skulderen, så jeg stoppede med det i en længere periode. Men det hjalp ikke. – Så var det jeg tænkte, at jeg måske også skulle prøve Artroform, siger Karin.

– Efter kort tid med de fantastiske indholdsstoffer i Artroform mærkede jeg en virkning. Både skulder og knæ blev lige så stille bedre, og i dag har jeg ingen problemer, fortæller Karin.

– Jeg har faktisk lige malet hele terrassen hos min søn. Det er dejligt at kunne være behjælpelig igen. Og ikke mindst at jeg igen kan klare plænerne i både vores have og ved sommerhuset. Jeg er absolut fan af Artroform, siger Karin glad.

Designet til en travl, aktiv og indholdsrig hverdag. Naturens støtte til dine muskler og ømme led.

Interesseret?

Gør som Karin og prøv Artroform i dag