”Sådan fik jeg styrket min hårvækst”


Da Filip opdagede, at hans hår var blevet tyndere, kom det som et chok. Det så fladt ud, selv efter han havde sat det, og spidserne føltes tørre og slidte. Mange af hans slægtninge døjer med hårtab, så han vidste, at det løb i familien. Filip satte alt ind på at modvirke det tynde hår, og da han prøvede de koncentrerede plantestoffer i Hair Grow, stod det klart, at han havde fundet det helt rette.

Agerpadderokke kan fremme og styrke hårvæksten. Biotin og zink kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Er også tilsat hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Håret blev tyndere

Til hverdag arbejder 35-årige Filip som flysteward. Han elsker at rejse, og når han ikke er på vingerne, træner han og laver sund mad. For Filip har altid været god til at passe på sin krop. Men i takt med at hans hår begyndte at blive tyndslidt, gik det op for ham, at han havde glemt at gøre det samme for håret.

- Som flysteward er jeg omgivet af mennesker hver dag, så det er vigtigt at se præsentabel ud. Jeg lægger derfor en del energi i at sætte mit hår pænt om morgenen. Og nogle gange afprøver jeg også nye frisurer. Problemet er bare, at hårprodukter kan være hårde ved håret, fortæller Filip.

Det kunne han især mærke, når han kørte hånden igennem det. Håret virkede skrøbeligt – og de mange timer i flykabinen hjalp heller ikke på det.

- Jeg ved ikke, om det er noget, alle er klar over, men luften i et fly kan have en udtørrende effekt på håret. Og man kan faktisk mærke det. Så jeg begyndte at blive bekymret, især fordi tyndt hår løber i familien.

- Min frisør kunne se og mærke, at kvaliteten af mit hår var blevet bedre og stærkere. Det gav virkelig selvtilliden et boost, fortæller Filip.

Kærestens gode råd

Da Filip endelig besluttede sig for at gøre noget ved sagen, viste det sig, at løsningen gemte sig lige for næsen af ham.

- Min kæreste tog kosttilskuddet Hair Grow med stor tilfredshed, så jeg tog chancen og hoppede med på vognen. Og der gik ikke længe, før jeg også var en stor fan af tabletterne, fortæller Filip.

Produktet adskilte sig fra den hårpleje, han ellers var vant til. I stedet for at pleje håret udefra, styrker ingredienserne i Hair Grow nemlig håret indefra og fremmer hårvæksten. Det lød perfekt i Filips ører.

Frisøren kunne mærke en forskel

I dag er det mange måneder siden, han tog sin første tablet, og de koncentrerede plantestoffer har gjort en mærkbar forskel. I starten havde Filip svært ved at tro på det. Men da hans frisør også begyndte at bemærke det, forsvandt tvivlen.

- Min frisør kunne se og mærke, at kvaliteten af mit hår var blevet bedre og stærkere. Det gav virkelig selvtilliden et boost! Så hvis der sidder andre mænd derude, som ønsker at styrke deres hår, kan jeg klart anbefale Hair Grow. Tabletterne har i hvert fald virket perfekt for mig, afslutter Filip smilende.

Ægte skønhed kommer indefra. Plej dit smukke hår med plantestoffer til styrke, fylde og vækst!

Interesseret?

Gør som Filip og prøv Hair Grow i dag