Hjælp til mave og fordøjelsesbesvær

42-årige Jon Limkilde kender alt til oppustethed og fordøjelsesbesvær. I en lang periode sugede det glæden ud af hans hverdag. Maven var altid udspilet, og når han så sig selv i spejlet, lignede han en "gravid". Først da hans partner foreslog plantebaserede ingredienser, fik han hjælp, så maven blev flad igen.

Artiskok understøtter leverens afgiftende funktion, afhjælper oppustethed og flatulens samt fremmer vægttab. Indeholder også ekstrakt fra mælkebøtte, som medvirker til en sund mave i balance.

Jeg var nærmest kronisk oppustet

Set udefra gør Jon alt det rigtige. Han dyrker motion, har et aktivt job som byggepladschef, og renoverer gamle møbler i sin fritid. Der er altid drøn på. Fra han står op om morgenen, til han går i seng om aftenen. De mange aktiviteter og den seriøse træning betyder dog, at kroppen har brug for masser af mad, og fordøjelsen arbejder derfor på højtryk. Det gav tidligere Jon store problemer. Hans mave kunne ganske enkelt ikke følge med.

Prøv Macoform til halv pris

Har du også brug for hjælp til en god “mavefornemmelse”?
Macoform er bl.a. baseret på ekstrakt fra planten artiskok, der understøtter leverens afgiftende funktion. Artiskok afhjælper oppustethed, flatulens og fremmer desuden vægttab. Indeholder også ekstrakt fra mælkebøtte, som medvirker til en sund mave i balance. 

Maven lignede en tønde
- Nogle gange forsvandt min "sixpack", som jeg havde arbejdet så hårdt for at få… Maven lignede en kæmpe tønde, joker Jon.

I dag kan han grine af det hele, men dengang var der ikke meget at more sig over. Det var som om, at han så hjælpeløst til fra sidelinjen, mens luften hobede sig op i den veltrænede mave.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så var det virkelig ikke rart. Det føltes decideret ubehageligt, og oppustetheden gjorde også bare hverdagen enormt besværlig. Bukserne strammede om livet, når jeg bøjede mig ned. Og maven var unaturligt stor.

Jon havde svært ved at forlige sig med sit nye spejlbillede. Han var træt af det hele, og hans partner kunne se, hvor meget det gik ham på.

- Lidt efter lidt begyndte der at ske ting og sager. Min mave og min fordøjelse begyndte langsomt at føles mere stabil. Det var fantastisk!

Et forslag ændrede alt

- Heldigvis ved min partner en hel masse om kosttilskud, og foreslog mig at prøve Macoform. Så jeg tænkte… Lad mig give det et skud, forklarer Jon, som aldrig har holdt sig tilbage for nye ting.

Der gik ikke længe, før Macoform-tabletterne var bestilt, og pakken lå i postkassen. I de første 3 til 4 uger mærkede Jon ikke den store forskel, men han havde fået at vide, at det kunne tage lidt tid. Så han gav det en chance og fortsatte.

- Lidt efter lidt begyndte der at ske ting og sager. Min mave og min fordøjelse begyndte langsomt at føles mere stabil. Det var fantastisk!

I dag er Jon taknemmelig for, at hans partner i sin tid fortalte ham om Macoform og insisterede på, at han skulle prøve produktet. Nu ved han nemlig, at de plantebaserede ingredienser er de helt rigtige for hans mave og fordøjelse.

- Macoform er blevet en helt naturlig del af min hverdag, og jeg har anbefalet det til flere i motionscentret, afslutter Jon glad.

Din daglige hjælp til fordøjelsen: normal tarmfunktion, mindre oppustet og velbehag i maven.

Interesseret?

Gør som Jon og prøv Macoform i dag