Joachim fik hjælp til hårvæksten


Joachim havde igennem længere tid været utilfreds med sit hår. Tørt, slidt og lignede en høstak. Det matchede ikke særligt godt med hans sans for æstetik og mode, som altid har spillet en stor rolle for ham og hans familie. Joachims brokkeri kom også hans mor for øre, og snart havde hun fundet en løsning, som hun selv havde fået stor hjælp af.

Agerpadderokke kan fremme og styrke hårvæksten. Biotin og zink kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Er også tilsat hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Lignede en høstak

For Joachim har håret stor betydning for velvære og personligt udtryk.

- Et trist og livløst hår – det er ligesom et grimt sæt tøj, man ikke kan tage af. Man føler sig bare ikke godt tilpas, fortæller Joachim.

Joachim kan lide at turnere rundt med musik, som han selv har skrevet og produceret. Der er det vigtigt at være komfortabel med sit udtryk. Noget han har med sig hjemmefra, hvor æstetik og mode altid har spillet en stor rolle. Men håret har ikke altid været, som han ville have det.

- Da min mor gennem længere tid havde hørt på mit brok over, hvor trist håret var, og at det lignede en høstak og var tørt og slidt – så besluttede hun, at jeg skulle have Hair Grow fra Wellvita.

Joachims mor har selv brugt produktet gennem længere tid og er super tilfreds med det. Derfor ville hun også glæde Joachim med det. Så i julen 2017 lå produktet under juletræet.

Håret ser sundere ud, og det føles kraftigere, siger Joachim, som kan lide at turnere rundt med musik, som han selv har skrevet og produceret.

Også hjælp til skægget

- Nu havde jeg jo set, hvilken effekt det havde på min mors hår. Så fuld af optimisme begyndte jeg på produktet.

- Allerede efter nogle ugers tid kunne jeg både se og mærke en forskel. Håret føltes ganske enkelt sundere og kraftigere. Det var ikke længere så uregerligt og tørt, og det filtrede ikke, som det plejer. Nu overvejer jeg faktisk at få langt hår, siger Joachim med et selvsikkert smil.

- Som en ekstra bonus mærker jeg også en positiv forandring på mit skæg. Det er ikke så ”fehår”-agtig som tidligere.

Joachim erfarer, at hår og skæg hos mænd har stor betydning i forhold til deres maskulinitet. Der sidder en stor del af identiteten - nøjagtig som hos kvinder og deres hårpragt.

- Men manglende hårvækst er ikke rigtig noget, mænd taler om, fortæller han. Alligevel betyder det meget for os - så derfor har jeg valgt at fortælle om mine erfaringer med Hair Grow. Jeg vil gerne anbefale dette produkt fra Wellvita. Det har i hvert fald hjulpet mig. Jeg håber også, det kan hjælpe andre.

Ægte skønhed kommer indefra. Plej dit smukke hår med plantestoffer til styrke, fylde og vækst!

Interesseret?

Gør som Joachim og prøv Hair Grow i dag