"Jeg fik hjælp til min oppustede mave"

Anette har i mange år haft problemer med, at maven blev oppustet i løbet af dagen. Hun måtte bl.a. købe større bukser, for at maven kunne være i dem. Først da hun fulgte sin mors råd, kom hun den oppustede mave til livs.

Vi besøgte Anette i hendes hjem. Se interviewet hvor hun fortæller om sine oplevelser med Macoform.

Artiskok understøtter leverens afgiftende funktion, afhjælper oppustethed og flatulens samt fremmer vægttab. Indeholder også ekstrakt fra mælkebøtte, som medvirker til en sund mave i balance.

Oppustet mave i mange år

Anette Adamsen fra Risskov har døjet med oppustet mave i mange år.

- Min mave føltes ofte som om, der lå en fodbold i den. Den kunne blive så oppustet, at jeg så gravid ud, fortæller Anette.

- Nogle dage var det værre end andre, men jeg husker tydeligt de mange år, hvor jeg var leder indenfor Dansk Supermarked. Den træthed, der fulgte med den oppustede mave, overmandede mig ofte, men på grund af travlheden og et stort arbejdspres kunne jeg ikke bare lægge mig ned, beretter Anette, der sadlede om fra det stressfyldte lederjob og blev selvstændig psykoterapeut.

Mere ro i hverdagen

- Det gav mig mere ro i hverdagen. Jeg kunne selv bestemme mine arbejdstider, og det var fint, men trommemaven var der stadig.


- Jeg måtte købe mine bukser et nummer større, end jeg egentlig passede, da jeg ellers ikke kunne være i dem hen på dagen, uddyber Anette.

Jeg havde prøvet stort set alt lige fra almene husråd til diverse produkter fra den lokale helsekostbutik, da jeg endelig fulgte min mors råd og fik bestilt Macoform-tabletterne på Wellvitas hjemmeside.

Tager Macoform fast hver dag

- Jeg havde prøvet stort set alt lige fra almene husråd til diverse produkter fra den lokale helsekostbutik, da jeg endelig fulgte min mors råd og fik bestilt Macoform-tabletterne på Wellvitas hjemmeside. Det viste sig at være den helt rigtige løsning. Den oppustede mave forsvandt hurtigt, og Macoform har nu været en fast del af mit daglige ritual igennem de seneste 18 måneder.

- Nu, hvor vi sidder og snakker om det, så tænker jeg faktisk aldrig på min mave som et problem mere. Den er bare en helt naturlig del af mig, og den afholder mig ikke længere fra at deltage i sociale aktiviteter. Livet har taget en dejlig positiv drejning, efter jeg startede på Macoform.

Din daglige hjælp til fordøjelsen: normal tarmfunktion, mindre oppustet og velbehag i maven.

Interesseret?

Gør som Anette og prøv Macoform i dag