endnu grønnere

Bæredygtighed hos Wellvita

Naturen har stor betydning for Wellvita. Det er her, vi henter ingredienserne til mange af vores produkter, og det er også her, vi finder vores inspiration. Men vi vil gerne være endnu grønnere.

Derfor er vi gået i gang med en proces, hvor vi gradvist reducerer vores klimaaftryk frem mod 2024. Målet er bedre energioptimering, mindre emballage og mere miljøvenlige materialer. Vi vil matche ord med handling - og rejsen er kun lige begyndt!

Du kan følge med i vores initiativer her på siden.

Sådan reducerer vi vores klimaaftryk

Hvert år sender vi mere end 600.000 pakker ud til vores kunder. Med så mange forsendelser kan vi ikke komme udenom emballage - men vi kan gøre vores bedste for at skåne miljøet. Ikke bare i forhold til de materialer vi bruger, men også i forbindelse med vores produktion.  

Meget er allerede i gang, og mere er på vej! 

Social ansvarlighed (CSR)

For os handler bæredygtighed om at tage ansvar – for samfundet, for miljøet og for menneskene omkring os. Vores nye miljøtiltag er en del af en større plan for, hvordan vi kan integrere FN’s mål for bæredygtig udvikling i vores CSR-strategi.

CSR er en forkortelse for ‘Corporate Social Responsibility’, som kan oversættes til socialt ansvar. Rapporten er på engelsk og giver et overblik over vores igangværende og kommende initiativer indenfor CRS-området.