"Jeg bliver ikke længere oppustet"

Helle Hviid har i mange år haft problemer med, at hun blev oppustet i løbet af dagen. Til tider kunne hun ligne en, der var gravid. Det stod på, indtil Helle begyndte at tage Macoform. Indholdsstofferne fjernede oppustetheden og gav velvære i maven.

Artiskok understøtter leverens afgiftende funktion, afhjælper oppustethed og flatulens samt fremmer vægttab. Indeholder også ekstrakt fra mælkebøtte, som medvirker til en sund mave i balance.

Lignede en gravid

- Jeg har i mange år haft trælse problemer med maven, fortæller Helle Hviid fra Vodskov. Jeg havde bl.a. en konstant følelse af ’indre fylde’, hvor maven blev oppustet, hvilket var meget ubehageligt. Jeg lignede til tider en, der var gravid, siger Helle.

- Jeg var især hæmmet af det, når det var bikinitid. Jeg ville jo gerne have sol på kroppen, men viste mig helst ikke frem med den oppustede mave. Jeg har også haft en tendens til at bruge løstsiddende tøj, fordi jeg vidste, at maven ville blive oppustet i løbet af dagen, så stramtsiddende tøj var ikke noget jeg brugte, siger Helle.

Den tilstand havde stået på i mange år, inden Helle begyndte at tage Macoform.

- Jeg bliver ikke længere oppustet, efter jeg er begyndt at tage produktet. Indholdsstofferne i Macoform har fjernet oppustetheden og givet mig mere velvære i maven.

Jeg bliver ikke længere oppustet, efter jeg er begyndt at tage produktet. Indholdsstofferne i Macoform har fjernet oppustetheden og givet mig mere velvære i maven.

Din daglige hjælp til fordøjelsen: normal tarmfunktion, mindre oppustet og velbehag i maven.

Interesseret?

Gør som Helle og prøv Macoform i dag