"Jeg var helt udmattet i benene, når jeg kom hjem fra arbejde"


For et år siden sagde 55-årige Maries krop fra. Benene føltes som tunge stolper efter mange timers butiksarbejde, og den ellers aktive Marie tilbragte sine fyraftener i lænestolen med fødderne oppe. Vandgymnastik og cykling blev sat på pause. Autocamperen samlede støv. Men en lille brun tablet kom Marie til undsætning.

Rødvinsblade/kerner bidrager til en god blodgennemstrømning i benene, reducerer trætte og tunge ben. Kan også forbedre hudens generelle udseende.

Træt og tung i benene

Pludselig var den der bare, trætheden. Marie havde ellers aldrig haft problemer med at holde benene i gang, men med ét føltes de tunge og trætte. Alt, hun ønskede, var at sidde ned.

- Det var faktisk et ret stort problem for mig. Jeg har jo altid været meget aktiv, så da jeg for 1 år siden begyndte at blive træt og tung i benene, ændrede det min hverdag. Jeg orkede bare ingenting, fortæller Marie, som sad tilbage med en følelse af ikke at kunne være med længere.

Måtte se til fra sidelinjen

Marie og hendes mand havde ellers haft fuld skrue på livet, lige siden de solgte deres landbrug og rykkede i lejlighed. Børnene var flyttet hjemmefra. De tog hul på et nyt kapitel.

- Min mand og jeg elsker at lave ting sammen, og da vi flyttede til byen, tog det virkelig fart. Vi kastede os over alt lige fra vandgymnastik til campingferier til kolonihaveprojekter. Men til sidst blev det for udmattende. Mine ben rakte ligesom ikke til det. De var alt for trætte, siger Marie.

Dagene med drøn på kom til en brat ende, og for første gang måtte hun se til fra sidelinjen.  

Marie:

- Sådan her skal det føles, kan jeg huske, at jeg tænkte. I dag har jeg det så meget bedre i benene. Intet står i vejen for, at min mand og jeg kan være aktive sammen.

Fra lænestol til naturtabletter

- Når jeg kom hjem om aftenen, var mine ben ofte så trætte, at jeg ikke kunne andet end at sidde i min lænestol. Det passede mig slet ikke. Jeg var opsat på at komme i gang igen.

Marie var i forvejen kunde hos helsefirmaet Wellvita. Så da hun læste om deres brune Venolet-tabletter med planter mod trætte og tunge ben, slog hun hurtigt til.

- Jeg købte et abonnement uden binding og begyndte at tage én tablet om dagen. Hver gang, jeg er ved at løbe tør, modtager jeg en ny pakke. Det hjælper mig med at fastholde rutinen, forklarer Marie.  

En uventet ”aha-oplevelse”

Efter nogle uger på tabletterne begyndte effekten af ingredienserne gradvist at indfinde sig. Og nogle måneder senere gik det op for Marie, at hun slet ikke kunne huske, hvornår hun sidst havde tænkt på sine ben. De var hverken tunge eller trætte.

- Det var en rigtig aha-oplevelse, fortæller Marie.

- Sådan her skal det føles, kan jeg huske, at jeg tænkte. I dag har jeg det så meget bedre i benene. Intet står i vejen for, at min mand og jeg kan være aktive sammen ... Tænk sig bare, at en lille tablet kan hjælpe så meget! Nu har jeg overbevist min mand om også at prøve Venolet, afslutter en smilende Marie.  

Pænere hud, mindre appelsinhud og ben der føles mindre trætte og tunge. Støt dine vener og få hjælp.

Interesseret?

Gør som Marie og prøv Venolet i dag