"Jeg var blevet til et sofadyr. Energien var bare væk!"


Efter corona-pandemien følte Anders sig fanget i en negativ spiral. Han havde svært ved at komme op fra sofaen og sagde ofte nej til at ses med kammeraterne. Samtidig mærkede han en mangel på lyst, som var ny for ham. Men et kosttilskud designet til mænd gav præcist det løft, han havde brug for – og det kom med en uventet bonus. Lysten til at date vendte nemlig tilbage.

Virizil er et produkt til mænd. Ginseng kan bidrage til optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Planten kan derudover hjælpe med at fremme rejsning og vedligeholde det gode seksuelle samliv. Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet.

Blev gammel før tid

- Alle andre var kommet tilbage fra pandemien, parate til at give den gas. Men selv følte jeg mig fanget i et coronahul, jeg ikke kunne komme op af, fortæller 49-årige Anders.

Der var en masse, han gerne ville, men energien rakte ikke til det. Lysten og den fysiske formåen var ganske enkelt væk. Det gik ud over selvtilliden.

- Man kan vel sige, at jeg var blevet gammel før min tid. Mine nærmeste kunne også mærke en forandring. De forstod ikke, hvad der var sket. Jeg var ikke til at genkende.

Efter arbejde smed Anders sig på sofaen, og weekenderne var ikke meget bedre. Til sidst gjorde det ham så frustreret, at han besluttede sig for at skride til handling.

- Nok er nok, tænkte jeg, og derfra gik jagten på en løsning ellers i gang.

Anders:

- Jeg vidste, at ginseng er godt for mænd, så jeg begyndte at tage det for at få mere energi. Men så skete der selvfølgelig det, at min lyst også kom igen.

Turen op af coronahullet

Vejen tilbage til sit gamle jeg var heldigvis ikke så lang, som Anders havde frygtet. Han fandt ret hurtigt frem til plantepræparatet Virizil, som bl.a. indeholder koncentrerede plantestoffer fra ginseng.

- Jeg vidste, at ginseng er godt for mænd, så jeg begyndte at tage det for at få mere energi. Men så skete der selvfølgelig det, at min lyst også kom igen. Det hele hænger jo sammen. Det ved jeg i hvert fald nu, fortæller Anders.

Klar til at date igen

Nogle måneder senere satte Anders sig op på sin cykel og trådte i pedalerne, og i dag er han tilbage på sporet. Sociale arrangementer, cykelture … Der sker omsider ting og sager.

- Jeg føler, at jeg er havnet i en positiv spiral i stedet for den negative, jeg var fanget i. Det er virkelig en fantastisk følelse. Jeg er ved at omskole mig til lastbilchauffør, så al energi er nødvendig.

Selvom Anders stadig nyder at slappe af på sofaen i ny og næ, kan han gøre det med god samvittighed. For nu ved han, at han har appetit på at komme ud.

- Energien og lysten er tilbage, og med den er interessen for at date også kommet igen. Jeg føler endelig, at jeg fået overskud til et nyt forhold. Hvem ved, hvad det kan føre til? afslutter en smilende Anders.

Tilfreds i din mandighed! Udholdenhed, energi og fysisk velbehag. Få dit seksuelle samliv på rette kurs.

Interesseret?

Gør som Anders og prøv Virizil i dag