”Nu kan jeg endelig bevæge mig ubesværet igen!”


For Ulf er ingen udfordring for stor. Han har været togfører, helikopterpilot og kok - og snart kan han tilføje kajakbygger til CV'et. Hver dag tømrer han i sit værksted, opfyldt af nye ideer, men i en periode var det svært at føre dem ud i livet. Leddene sagde ganske enkelt fra. Ulf fik ømme knæ, når han bøjede sig ned eller skulle op på stigen, og til sidst var der ikke andet for: Han måtte løse problemet.

Gurkemeje medvirker til at afhjælpe ømme led og giver bedre bevægelighed. Ingefær hjælper med at holde leddene smidige. Vitamin D bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.

Fysisk arbejde belastede leddene

– Da jeg var yngre, kunne jeg rende rundt og være aktiv hele dagen. Men da jeg kom lidt op i årene, blev leddene ømme efter mange timer i værkstedet, fortæller Ulf, som altid har gang i mange projekter på samme tid. Han renoverer møbler, bygger kajakker, og når der er tid, spiller han golf.

– Set i bakspejlet kan jeg godt forstå, at det blev svært for kroppen at følge med. Jeg laver jo så hulens meget … Op ad stigen, bore og hamre. Hele tiden. Men det ligger ikke til mig at sidde stille, forklarer Ulf med et smil.

Ledproblemerne dukkede op, netop som Ulf og hans kone skulle i gang med at starte deres eget bæredygtige snedkeri – og ømme knæ passede bestemt ikke ind i deres planer.

– Jeg begyndte ærlig talt at blive nervøs for, at mine ømme led skulle sætte en stopper for vores drømme. Så jeg besluttede mig for at finde en løsning. Og det skulle helst gå hurtigt, siger Ulf.

Ulf

Ubehagelige arbejdsstillinger og tungt værktøj er ikke noget, der begrænser Ulf længere. - Jeg kan endda bukke mig ned og samle ting op fra gulvet uden besvær. Det har gjort en kæmpe forskel, fortæller Ulf.

Løsningen kom fra en uventet kant

Sjovt nok var hjælpen tættere på, end han kunne have håbet. For da Ulf fortalte sin kone, at leddene blev ved med at drille, satte hun sig hen til computeren og viftede Ulf over til sig: Hun havde fået en idé.

- Min kone gik ind på Wellvitas hjemmeside, hvor hun selv er tilfreds kunde, og viste mig kosttilskuddet Artroform. Så snart jeg læste, at ingredienserne hjalp mod ømme led, blev jeg hooked. Det lød perfekt, fortæller Ulf.

Og begejstringen blev kun større, da han opdagede, at man kunne få produktet på abonnement uden binding. På den måde slap han for selv at skulle bestille nye forsyninger. Mere overtalelse behøvede Ulf ikke. Han trykkede bestil, og kort tid efter begyndte han at tage tabletterne.

Endelig hjælp til leddene

– Der gik noget tid, før der skete noget. Men efter nogle uger begyndte mine led så småt at føles mindre ømme. Pludselig var det ikke så hårdt for knæene, når jeg skulle kravle op og ned ad stigen. Jeg kunne endda bukke mig ned og samle ting op fra gulvet uden besvær. Det har gjort en kæmpe forskel!

 I dag tager Ulf sine Artroform-tabletter hver dag, og han kan ikke anbefale dem nok.

– Ingredienserne har virkelig hjulpet mig. Så hvis du også døjer med leddene, vil jeg klart anbefale dig at give det et skud, afslutter Ulf glad.

Designet til en travl, aktiv og indholdsrig hverdag. Naturens støtte til dine muskler og ømme led.

Interesseret?

Gør som Ulf og prøv Artroform i dag