Om os

Hos Wellvita er vi ikke blot specialister i at fremstille produkter, der hjælper dig med at takle kroppens og alderens udfordringer. Vi er også gode til at yde personlig vejledning.

Vi er med dig hele vejen.

Skandinavisk kvalitet siden 1983

Frøet til Wellvitas succes blev sået i Danmark for over 40 år siden af Torben Pedersen. En lille familieejet virksomhed slog rod, voksede sig større og var snart baseret i hele Skandinavien.  

I 2010 fik Wellvita sit nuværende navn, og i samme omgang begyndte vi at sælge vores produkter online. En ny grundsten for firmaets succes var lagt: at kunne sælge kvalitetsprodukter, uden fordyrende mellemled, direkte til kunderne. Nemt, bekvemt og billigt. 

I dag er Wellvita en helsekostvirksomhed med salg i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Holland og Belgien. Vores hovedsæde ligger i Esbjerg, hvor det hele startede, og derudover er vores 70 medarbejdere fordelt ud over kontorer i København, Jonsered, Åmli og Kirkkonummi.  

Men gode priser og en velfungerende hjemmeside er ikke den eneste grund til Wellvitas succes. Den altafgørende årsag er, at vores effektive produkter ikke står alene. Vi prioriterer personlig og let tilgængelig rådgivning gennem vores dygtige helsevejledere, som sidder klar ved telefonerne alle hverdage. Hos dem får du gode råd, klar tale og tilpassede helseforløb. 

Pas godt på kroppen. Hele livet

Vi har specialiseret os i at hjælpe dig, der er nået midtvejs i livet. Dig, der har taget hul på, eller måske er et godt stykke inde i den fase af voksenlivet, som for mange viser sig at være den allerbedste. Du har efterhånden lært, hvad der giver dig livskvalitet, og forstår sikkert også bedre at prioritere det. Problemet er naturligvis, at det også er nu, forskellige skavanker og begrænsninger melder deres ankomst. Dem er vi gode til at tage hånd om i Wellvita.

Årtiers erfaring gør, at vi kan hjælpe dig med at komme de udfordringer i forkøbet, som helt naturligt følger med et langt og aktivt voksenliv. Vi har produkterne og den konkrete viden, som kan hjælpe dig med dine skavanker og øge din livskvalitet.

Hentet i naturen - optimeret af teknologien

I grunden er det ret ligetil. Der er en hel del planter i naturen, som kan have en positiv effekt på vores sundhed og velbefindende. Rødder, bær, blomster… Saften fra et bestemt træ. Forskellige planteingredienser som har været kendt og brugt gennem århundreder for deres gavnlige egenskaber. Nogle har sidenhen vist sig at være uvirksomme. Andre er modsat blevet anerkendt for deres fysiologiske effekt. Wellvita står på skuldrene af denne erfaring og tradition. Visdom om naturen, opbygget gennem generationer, er blevet kombineret med ny viden og teknologi.

Whistleblower-ordning

Via dette link kan du bruge whistleblower-ordningen.