Hjælp mod tyndt og slidt hår 

Finder du flere og flere hår i din hårbørste?
Læs hvordan du kan styrke din hårvækst, og få mere fylde i håret

Finder du flere og flere hår i din hårbørste?
Læs hvordan du kan styrke din hårvækst, og få mere fylde i håret

[col=#f06607/UTILFREDS MED DIT HÅR?] Et stigende antal kvinder tackler tyndt hår fra en ny vinkel - og det ser ud til at virke.

Håret forandrer sig hele livet. Gamle hårstrå falder ud og nye kommer til, men sommetider tipper balancen, og vi mister flere, end der vokser ud. Resultatet er tyndt hår. Engang var styling den eneste løsning, men i dag vinder en ny tilgang til hårpleje frem, som kan fremme hårvæksten indefra.

En tredjedel af alle kvinder vil opleve hårtab

Hårtab ses markant hos mænd. Måske derfor er problemet mere overset hos kvinder, men faktisk oplever over en tredjedel hårtab i løbet af livet. Nogle gange skyldes det noget helt konkret - graviditet, stress, overgangsalder – andre gange er årsagen mere uklar. Heldigvis er det ikke game over. Det viser sig nemlig, at man kan fremme hårvæksten på en nem og naturlig måde.

Ny tilgang til hårpleje

Firmaet Wellvita har introduceret Hair Grow, som adskiller sig fra mange andre produkter ved at pleje håret indefra. Ingredienserne giver næring direkte til hårsækkene via blodet. De koncentrerede tabletter indeholder agerpadderokke, som kan styrke og fremme hårvæksten, samt 8 forskellige næringsstoffer. Det kræver tålmodighed, men resultaterne er længerevarende.

[col=#20BB8B/Fremmer og styrker]

hårvæksten indefra

Med den brede vifte af indholdsstoffer i Hair Grow giver du dit hår de bedste betingelser for vækst, styrke og fylde.

Hair Grow indeholder agerpadderokke, som kan fremme og styrke hårvæksten, og biotin og zink som kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Tabletterne er også tilsat koncentrat af hirse samt pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Sabina Hanninen

"Jeg har fået mere fylde, og mit hårtab er ikke længere så slemt"

For Sabina var tiden efter fødslen hård. Hun mistede mere og mere hår og måtte gå med tørklæde på hovedet for at skjule de hårløse pletter. En dag så hun en Facebook-annonce for hårproduktet Hair Grow fra Wellvita. Sabina syntes, ingredienserne lød lovende, og besluttede sig for at prøve det af.

Hair Grow

Styrk din hårvækst indefra

Hair Grow indeholder agerpadderokke, som kan fremme og styrke hårvæksten, og biotin og zink som kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Tabletterne er også tilsat koncentrat af hirse samt pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Enkeltkøb
429 ,-
Abonnement 60 tabletter/hver 2. måned Spar 90 kr. pr. levering
Tilfredshedsgaranti
169 ,-
Første levering - spar 50% 169 ,-
Mindstepris inkl. fragt 208 ,-

Herefter per levering 339 ,-
Mindstepris inkl. fragt 378 ,-

Kun 5.65 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00

Liselotte Ersgaard

"Sådan fik hår og bryn mere fylde"

At Liselotte Ersgaard begyndte at tage Hair Grow, var lidt af en tilfældighed. Det skulle vise sig at være en rigtig god ide, da Liselottes hår i mange år havde været fladt og manglet fylde. Efter noget tid med pillerne bemærkede både venner, bekendte og Liselottes frisør, at der var sket noget med hendes hår.

PRØV HAIR GROW TIL HALV PRIS

Med Wellvitas opdaterede produkt, Hair Grow, får du en ny og forbedret hjælp til styrket hår fra bunden. Hair Grow-tabletterne tilfører næringsstoffer til dine hårsække indefra og hjælper dig til at få det hår, du stræber efter.