Din tilfredshed er vigtig for os

Hos Wellvita er vi stolte af vores produkters gode effekt. De virker for de fleste - derfor giver vi kompensation til dem, som ikke er tilfredse efter 3 måneders brug. Med vores tilfredshedsgaranti får du mulighed for at prøve et nyt kosttilskud med 75,- kr. i rabat, så du kan finde et produkt, der passer til netop dig. Garantien gælder for alle vores produkter. Både dem med hurtig virkning, og dem som virker over længere tid.

Hav tålmodighed - naturen tager tid

Har du købt et plantebaseret kosttilskud, anbefaler vi generelt, at du bruger dit produkt i 12 uger, før du vurderer, om det virker for dig. Det gør vi, fordi indholdsstofferne i vores produkter bliver langsomt og gradvist optaget i kroppen, og det kan tage tid at mærke den fulde effekt. Er du ikke tilfreds tre måneder efter køb, kan du benytte dig af vores tilfredshedsgaranti.   

Tjekliste

Få optimal effekt af dit produkt

1. Husk din daglige dosis 

2. Undgå pauser - stop ikke midt i din pakke 

3. Tøv aldrig med at ringe til os på tlf. 82 30 30 40, hvis du er i tvivl om noget

Sådan benytter du vores tilfredshedsgaranti

Vores tilfredshedsgaranti gælder for alle vores produkter. Hvis du vil benytte dig af den, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40 – mandag til fredag mellem kl. 8.00 og 16.00. Med garantien får du 75,- kr. i rabat på dit næste kosttilskud.

 

Brug din rabat på et nyt produkt 

Det gode ved Wellvitas tilfredshedsgaranti er, at du kan bruge den til at prøve et andet valgfrit kosttilskud. Måske har du læst om en spændende ingrediens? Eller fået anbefalet et andet produkt? Det er altid rart, når man kan gøre det om igen – og vores tilfredshedsgaranti gør det dejlig nemt.

Hvis du ønsker at benytte vores tilfredshedsgaranti eller høre mere, så giv vores kundeservice et kald på tlf. 82 30 30 40 – mandag til fredag mellem kl. 8.00 og 16.00. Vi kan vejlede dig om vores produkter, svare på spørgsmål og hjælpe dig godt på vej.