Din tilfredshed er vigtig for os

Hos Wellvita er vi stolte af vores produkters gode effekt. De virker for de fleste - derfor giver vi kompensation til dem, som ikke oplever den ønskede virkning efter 3 måneders brug. Med vores tilfredshedsgaranti får du mulighed for at prøve et nyt kosttilskud med 75,- kr. i rabat, så du kan finde et produkt, der passer til netop dig. 

Hav tålmodighed - naturen tager tid

Vi anbefaler generelt, at du bruger dit produkt i 12 uger, før du vurderer, om det fungerer for dig. Det gør vi, fordi indholdsstofferne i vores produkter bliver langsomt og gradvist optaget i kroppen, og det kan tage tid at mærke den fulde effekt. Er du ikke tilfreds tre måneder efter køb, kan du benytte dig af vores tilfredshedsgaranti.  

 

Tjekliste: Få optimal effekt af dit produkt 

1. Husk din daglige dosis 

2. Undgå pauser - stop ikke midt i din pakke 

3. Tøv aldrig med at ringe til os på tlf. 82 30 30 40, hvis du er i tvivl om noget

 

Sådan benytter du vores tilfredshedsgaranti 

Hvis du vil benytte vores tilfredshedsgaranti, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40 - mandag til fredag mellem kl. 8.00 og 16.00. Garantien gælder for en lang række produkter, men kan først tages i brug efter 3 måneder. Kig efter den grønne label ”tilfredshedsgaranti” på produktsiden, eller forhør dig hos kundeservice.

Brug din rabat på et nyt produkt 

Det gode ved Wellvitas tilfredshedsgaranti er, at du kan bruge den til at prøve et andet valgfrit kosttilskud.  

Hvis du ønsker at benytte vores tilfredshedsgaranti eller høre mere, så giv vores kundeservice et kald på tlf. 82 30 30 40 – mandag til fredag mellem kl. 8.00 og 16.00. Vi kan vejlede dig om vores produkter, svare på spørgsmål og hjælpe dig godt på vej.    

 

Hvilke produkter har tilfredshedsgaranti? 

Vi har tilfredshedsgaranti på de produkter, hvor effekten af en daglig dosis er direkte mærkbar. Efter en række uger uden pause kan du vurdere, hvor godt din krop reagerer på de gavnlige ingredienser i dit produkt, og træffe en beslutning.