Normal prostate function - 8/3/23

Mange mænd oplever forandringer med vandladningen i takt med, at de bliver ældre. Det skyldes bl.a., at prostata vokser med alderen.

Er det noget, du kan genkende? Læs artiklen og tjek dig selv ...

The history of menopause - 18/4/23

Synes du, overgangsalderen er hård? Så skulle du prøve at leve i 1800-tallet, hvor hedeture blev mødt med skepsis… sommetider frygt.

For hvorfor stoppede de månedlige blødninger? Kunne det ligefrem være hekseri?

Thin hair - 16/5/23

Kæmper du med tyndt hår, en vigende hårgrænse og høje tindinger? Du er langt fra alene. Tyndt hår og hårtab hos mænd og kvinder er et udbredt problem. Men der er heldigvis masser af ting, du kan gøre for at få dit tynde hår til at se tykkere og sundere ud.  

Tired legs - 31/8/23

Træthed i benene er ganske almindeligt. Når alt kommer til alt, bruger de fleste af os benene hver eneste dag. Desværre oplever mange, at deres ben bliver tunge og trætte uden grund – særligt når de kommer op i årene. Men hvordan ved du, om det skyldes aldersrelateret slid? Eller om der er noget andet på færde?

What does collagen do - 23/5/23

I de seneste år er kollagenpulver blevet et populært alternativ til rynkecreme. Det er nemt at tage og kan drysses i morgenkaffen eller et glas vand som en del af hverdagsrutinen. Men hvad er kollagen lavet af, og hvad er kollagen godt for? Få svar på dine spørgsmål her.