Hair Grow

Styrk din hårvækst indefra

Hair Grow indeholder agerpadderokke, som kan fremme og styrke hårvæksten, og biotin og zink som kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Tabletterne er også tilsat koncentrat af hirse samt pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Enkeltkøb
429 ,-
Abonnement 60 tabletter/hver 2. måned Spar 90 kr. pr. levering
Tilfredshedsgaranti
169 ,-
Første levering - spar 50% 169 ,-
Mindstepris inkl. fragt 208 ,-

Herefter per levering 339 ,-
Mindstepris inkl. fragt 378 ,-

Dine abonnementsfordele
 • Pengepose i grøn - abonnementsfordele
  Bedste pris
  Spar penge på hver levering
 • Smiley ikon i grøn - abonnementsfordele
  Ingen bindingsperiode
  Du administrerer selv
 • Transport og fragt ikon i grøn - abonnementsfordele
  Levering direkte til dig
  Før du løber tør

Kun 5.65 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Er du ikke tilfreds med produktet efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud. Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

De bedste betingelser for vækst, styrke og fylde

Tyndslidt

Et positivt selvbillede er for mange tæt forbundet med et flot og fyldigt hår. Tyndslidt og fladt hår er utilfredsstillende. Ofte kan løsningen være at give håret nye næringsstofffer.

Hjælp indefra

Den hurtige hjælp: En ny frisure eller et nyt hårplejemiddel giver en umiddelbar og hurtig tilfredsstillelse. Ekstrakt-tabletter kræver tålmodighed, men resultatet varer ved.

Skæg og bryn

De gavnlige ingredienser fra Hair Grow omsættes og bliver fordelt via blodet til alle hårsække i din krop. De styrker ikke kun hovedhåret, men også f.eks. skæg og øjenbryn.

Hjælp dit hår [col=#20BB8B/indefra.]
Plantestoffer og næringstoffer til styrke, fylde og [col=#20BB8B/vækst!]

Fremmer og styrker hårvækst

Er du utilfreds med dit hår? Det virker lidt tyndslidt, og det samme gælder måske dine øjenbryn og skæg? Drømmer du om en styrket hårvækst og fyldigere hår? Så er du kommet til det rette sted.

Mange vil ofte forsøge at løse problemerne udefra. Med stylingprodukter eller en ny frisure. Men med Wellvitas opdaterede produkt, Hair Grow, får du en ny og forbedret hjælp til styrket hår fra bunden. Hair Grow-tabletterne tilfører næringsstoffer til dine hårsække indefra og hjælper dig til at få det hår, du stræber efter.

Hair Grow er et videreudviklet Wellvita-produkt og indeholder, som noget helt nyt et ekstrakt af planten agerpadderokke, der kan fremme og styrke hårvæksten. Derudover indeholder tabletterne stoffer, som kroppen kan bruge ved hårproduktionen: Det naturlige hirseekstrakt og næringsstoffer som L-cystin, taurin samt biotin som også er kendt som 'hårvitaminet', fordi det bidrager til at bevare et normal hår. I det nye Hair Grow har vi endda mangedoblet indholdet af biotin.

Joachim

Joachim fik hjælp til hårvæksten


Joachim har igennem længere tid været utilfreds med sit hår. Tørt, slidt og lignede en høstak. Det matchede ikke særligt godt med hans sans for æstetik og mode, som altid har spillet en stor rolle for ham og hans familie. Joachims brokkeri kom også hans mor for øre, og snart havde hun fundet en løsning, som hun selv havde fået stor hjælp af.

NY UNDERSØGELSE OVERRASKER:

Så mange har fået hjælp

Hos Wellvita har vi længe forsøgt at gøre mænd opmærksomme på fordelene ved at tage Hair Grow. Derfor blev vi ekstra glade, da vi så resultaterne fra en nordisk Hair Grow-kundeundersøgelse ... 10 % af svarene kom fra mænd. Og deres svar var opløftende læsning!

Plantebaseret

Er du vegetar? Dette produkt er fremstillet uden animalske ingredienser og kan indgå i en vegetarisk kost.  

Derfor bør du tage Hair Grow

Filip

"Sådan fik jeg styrket min hårvækst"

Da Filip opdagede, at hans hår var blevet tyndere, kom det som et chok. Det så fladt ud, selv efter han havde sat det, og spidserne føltes tørre og slidte. Mange af hans slægtninge døjer med hårtab, så han vidste, at det løb i familien. Filip satte alt ind på at modvirke det tynde hår, og da han prøvede de koncentrerede plantestoffer i Hair Grow, stod det klart, at han havde fundet det helt rette.

Hair Grow-tabletten skal altid tages i forbindelse med et hovedmåltid, og kan synkes sammen med et glas vand.

Hair Grow - kosttilskud - 60 tabletter/41 g
Hair Grow indeholder agerpadderokke, som kan fremme og styrke hårvæksten, samt biotin og zink som kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Tabletterne er også tilsat koncentrat af hirse samt pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin. Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret. 

Anbefalet dagsdosis (voksne): 1 tablet.
Tabletten skal altid tages i forbindelse med et hovedmåltid.
Dagsdosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost. 

Indhold pr. dagsdosis:

1 tabl.

% RI*

Vitamin C 60 mg 75
Biotin 500 µg 1000
Pantothensyre 30 mg 500
Jern 10 mg 71
Zink 8 mg 80
Kobber 0,4 mg 40
Taurin 100 mg
L-Cystin 6 mg
Hirseekstrakt 110 mg
Agerpadderokke (ekstrakt med 7% silicium) 30 mg

* % af referenceindtag.

Ingredienser: 
Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid), hirse ekstrakt (Panicum miliaceum L), taurin, ferrogluconat, L-ascorbinsyre, calcium-D-pantothenat, agerpadderokke ekstrakt (Equisetum arvense L.) zinksulfat, L-cystin, cuprigluconat, overfladebehandlingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose, aroma: pebermynteolie, D-biotin og fugtighedsbevarende middel: glycerol.

Opbevaring: 
Opbevares tørt, beskyttet mod lys og varme.
Opbevares utilgængeligt for små børn.
Farveforskelle kan forekomme.

Produceret for: 
Wellvita DK, Energivej 4, 6700 Esbjerg, www.wellvita.dk

Forbrugerkontakt DK: Tlf. 82 30 30 40

Der kan af og til forekomme mindre ændringer i sammensætningen af vores produkter. Indholdsstoffer og ordlyd på etiketterne bliver også tilpasset ny lovgivning eller hvis vi skifter leverandør for at skaffe mere optimale råvarer til produktet.