Collagen Skin Improver

Plej huden indefra

Collagen Skin Improver indeholder kollagen, som forbedrer hudens elasticitet og struktur, reducerer rynker og mindsker appelsinhud. Det er et smagsneutralt pulver, som leveres i sticks med en dose på 2,5 gram i hver. Indtag én om dagen for at få det fulde udbytte. 

Enkeltkøb
349 ,-
Abonnementservice 30 sticks/hver måned Spar 70 kr. pr. levering
Tilfredshedsgaranti
139 ,-
Første levering, intropris - spar 50% 139 kr.
Mindstepris inkl. fragt 178 ,-

Herefter per levering 279 ,-
Mindstepris inkl. fragt 318 ,-

Dine abonnementsfordele
  • Bedste pris - spar penge på hver levering.
  • Ingen bindingsperiode - du administrerer selv.
  • Levering direkte til dig - før du løber tør.

Kun 9.3 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00

Få hjælp til at takle hudens forandringer

Dokumenteret virkning

Studier foretaget af vores kollagen-procent VERISOL® viser, at indtagelse af kollagen bl.a. kan få hudens elasticitet til at stige med op til 15% på 4 uger. En mærkbar forskel.

Pænere hud

Fænomenet cellulite opstår på grund af små fedtdepoter i underhuden. Det er ganske ufarligt, men mange vil helst være foruden. Kollagen forbedrer hudens struktur og reducerer cellulitte.

Færre rynker

Kollagen har stor betydning for hudens glathed og elasticitet. Selvom det produceres naturligt i kroppen, bliver det mindre effektivt med alderen. Her kan Collagen Skin Improver hjælpe.

Plej huden [col=#20BB8B/indefra] med Collagen Skin Improver:
[col=#20BB8B/færre rynker,] pænere hud og mere spændstighed. 

Forbedrer hudens udseende indefra

Kollagen har stor betydning for hudens elasticitet og udseende. Kollagen dannes naturligt i kroppen, men fra 30-årsalderen begynder langt de fleste at opdage de første alderstegn.
 

Dokumenteret effekt
Gennem videnskabelige undersøgelser har VERISOL®-kollagenet i Collagen Skin Improver vist resultater, der medfører mærkbart mere spændstig hud med færre rynker samt en forbedret hudstruktur og reduceret appelsinhud. Ved at indtage kollagen fremfor at smøre det på huden via en creme opnår du den ønskede effekt på alle udsatte hudområder og ikke kun de enkelte områder, hvor cremen påføres.
 

Din hud – din historie
Skønhed er mange ting – et glimt i øjet, tilfredsheden med dit spejlbillede og de små smilerynker, der fortæller historien om de gode stunder i livet.
Gennem livet påvirkes din hud af en række indre og ydre faktorer på daglig basis. Huden påvirkes bl.a. af din kost, hormoner, UV-stråler og selvfølgelig din alder. I de unge år er huden glat og elastisk, men med alderen kan huden miste sin elasticitet, hvilket medfører rynker.

Hos Wellvita omfavner vi skønhed i alle aldre, og med Collagen Skin Improver hjælper vi dig til at få en glattere hud, som understreger din skønhed og fortæller din historie.

Studierne viser gode resultater

Kollagenet i Collagen Skin Improver produceres af VERISOL®, som har foretaget omfattende studier(1) af effekten på huden ved indtagelse af kollagen. Studierne påviser klare forbedringer i hudens struktur. Blandt andet var elasticiteten hos testpersonerne steget med op til 15% efter blot 4 uger.

1) Oral Supplementation of Specific Collagen Peptides Has Beneficial Effects on Human Skin Physiology: A Double-Blind, Placebo-Controlled StudyProksch E., Segger D., Degwert J., Schunck M., Zague V., Oesser S. Skin Pharmacol Physiology, August 2013 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23949208/

Målbart mindre rynker

Et andet studie(2) udført på 100 personer i alderen 45-65, viste en tydelig reduktion af rynker ved brug af kollagenet i Collagen Skin Improver. Undersøgelsen, der løb over 4 uger, var et såkaldt blindstudie, hvor en del af forsøgspersonerne fik et inaktivt "snyde"-pulver (placebo) uden at vide det. De oplevede minimal effekt. Hos de, der fik det aktive stof, var der til gengæld signifikant færre rynker, og mængden af prokollagen i hudens øverste lag var steget med 60%.

2) Oral Intake of Specific Bioactive Collagen Peptides Reduces Skin Wrinkles and Increases Dermal Matrix SynthesisProksch E., Schunck M., Zague V., Segger D., Degwert J., Oesser S. Skin Pharmacol Physiology, December 2013 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24401291/

Collagen Skin Improver - kosttilskud - 75 g

30 sticks á 2,5 g

Collagen Skin Improver indeholder VERISOL®-kollagen, som forbedrer hudens elasticitet og struktur, reducerer rynker og mindsker appelsinhud. Det er et smagsneutralt pulver, som leveres i sticks af doser med 2,5 gram pr. stk. Du skal blot indtage 1 stick pr. dag for at få det fulde udbytte af Collagen Skin Improver.


• 1 stick pr. dag
• Smagsneutralt
• Færre rynker, mindre appelsinhud og øget elasticitet
• Dokumenteret virkning


Anbefalet dagsdosis:
1 stick.


Dagsdosis bør ikke overskrides.


Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.


Indhold pr. daglig dosis:
2,5 g


Ingredienser:
Kollagenhydrolysat fra kvæg.


Anvendelse:
Bland 1 stick i hvilken som helst kold eller varm drik, f.eks. kaffe, vand eller juice. En stick indeholder en daglig dosis af 2,5 g Verisol® kollagenhydrolysat.


Opbevaring:
Opbevares tørt, beskyttet mod lys og varme. Opbevares utilgængeligt for små børn.

Fremstillet under farmaceutisk kontrol for:
Wellvita, DK-6700 Esbjerg, www.wellvita.dk

Forbrugerkontakt DK: Tlf. 82 30 30 40


Der kan af og til forekomme mindre ændringer i sammensætningen af vores produkter. Indholdsstoffer og ordlyd på etiketterne bliver også tilpasset ny lovgivning eller hvis vi skifter leverandør for at skaffe mere optimale råvarer til produktet.