"Sådan fik hår og bryn mere fylde"

At Liselotte Ersgaard begyndte at tage Hair Grow, var lidt af en tilfældighed. Det skulle vise sig at være en rigtig god ide, da Liselottes hår i mange år havde været fladt og manglet fylde. Efter noget tid med pillerne bemærkede både venner, bekendte og Liselottes frisør, at der var sket noget med hendes hår.

Se videoen og hør Liselotte og hendes frisør Jane fortælle om den styrkede hårvækst.

Agerpadderokke kan fremme og styrke hårvæksten. Biotin og zink kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Er også tilsat hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Fladt og uden fylde

- Mit hår har gennem de sidste mange år været fladt og manglet fylde, uanset hvilken klipning jeg har fået. Og det måtte jeg jo nok leve med, fortæller Liselotte.

- Men en dag fik vi en pakke fra Wellvita med vores kosttilskud, og ved en fejl var der kommet en pakke Hair Grow med. Da vi kontaktede kundeservice, beklagede de fejlen og sagde, at vi kunne beholde pakken. Og så tænkte jeg, at jeg da lige så godt kunne prøve at tage tabletterne.

Liselottes frisør, Jane, er en af mange, der har lagt mærke til Liselottes styrkede hårvækst:

- Med Liselottes hår har jeg oplevet, at vi er gået fra et lidt fint hår - mere porøst og skrøbeligt - til noget hår, der har mere tykkelse og power på.

Min frisør kunne se forskel

Allerede efter nogle uger kunne Liselotte se, at der langsomt var ved at ske noget.

- Det begyndte at blive kraftigere og at sidde bedre. 5 måneder senere var der sket en klar forbedring med mit hår. Mindst 10 forskellige venner og bekendte har sagt, at de synes, mit hår er blevet tykkere. Selv min frisør bemærkede, at der var sket noget med mit hår, uden at jeg havde sagt noget. Så nu får jeg bekræftet, at det virker. Det taler vi om, hver gang jeg bliver klippet.

- Med Liselottes hår har jeg oplevet, at vi er gået fra et lidt fint hår - mere porøst og skrøbeligt - til noget hår, der har mere tykkelse og power på, fortæller Liselottes faste frisør, Jane, og tilføjer: Og en større mængde hår som har gjort, at vi er mere frie i valg af frisure.

- Så Liselotte er glad for, at det, hun er begyndt på, virker. Det har det virkelig! Nu er der lidt mere at arbejde med - og det er jo dejligt for os begge to, afslutter Jane med et tilfreds smil.

Liselotte:

- Det er også godt for mine bryn. Der er nemlig begyndt at titte små nye øjenbrynshår frem dér, hvor der ikke har været nogle i årevis.

Små nye øjenbrynshår

Det er ikke kun håret, der har haft gavn af Hair Grows indholdsstoffer, fortæller Liselotte.

- Det er også godt for mine bryn. Der er nemlig begyndt at titte små nye øjenbrynshår frem dér, hvor der ikke har været nogle i årevis, fordi jeg plukkede dem lidt for flittigt som yngre. Så jeg er bestemt glad for, at der sneg sig et forkert produkt ned i kassen, afslutter Liselotte med et grin.

Ægte skønhed kommer indefra. Plej dit smukke hår med plantestoffer til styrke, fylde og vækst!

Interesseret?

Gør som Liselotte og prøv Hair Grow i dag