”Hårtab efter graviditet”

For Sabina var tiden efter fødslen hård, især fordi hun mistede mere og mere hår. Det påvirkede Sabina så meget, at hun til sidst måtte gå med tørklæde på hovedet. Først da hun prøvede de naturlige ingredienser i Hair Grow, fik hun mere fylde og styrke i håret.

Agerpadderokke kan fremme og styrke hårvæksten. Biotin og zink kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Er også tilsat hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Gik med tørklæde på hovedet

Da Sabina oplevede hårtab i forbindelse med sin tredje graviditet, kom det ikke som nogen overraskelse. Det samme var sket under hendes tidligere graviditeter, så det var et problem, hun kendte alt for godt. Under barslen bemærkede hun flere og flere hår i brusekabinen efter hver hårvask. 

- Til sidst påvirkede det mig bare rigtig meget. Jeg forsøgte at ordne håret, så godt jeg kunne, men jeg endte med at gå med tørklæde på hovedet.  

- Jeg er stadig overrasket over, hvor hurtigt indholdsstofferne i produktet begyndte at virke. I løbet af et par måneder har jeg allerede fået mere fylde, og mit hårtab er ikke længere nær så slemt. 

Hårtabet gik ud over selvtilliden

- Mit hår påvirkede min selvtillid. Jeg havde en baby på 3 måneder, samtidig med at jeg forsøgte at dække de bare pletter på hovedet. Det var ikke en rar følelse, fortæller Sabina, mens hun bliver mindet om den ubehagelige tid. 

Sabina forsøgte at finde en naturlig løsning på det tilbagevendende problem. Hun så en Facebook-annonce for hårproduktet Hair Grow fra Wellvita. Hun syntes, at ingredienserne lød lovende og besluttede sig for at prøve det af.  

Ægte skønhed kommer indefra. Plej dit smukke hår med plantestoffer til styrke, fylde og vækst!

Fyldigt hår som varemærke 

Jeg er stadig overrasket over, hvor hurtigt indholdsstofferne i produktet begyndte at virke. I løbet af et par måneder har jeg allerede fået mere fylde, og mit hårtab er ikke længere nær så slemt, siger hun fornøjet. 

Hendes partner og venner har også bemærket forandringen. Hun er tilbage til sit gamle jeg. Når man har tre børn, er det vigtigt med en streng morgenrutine – og her har Sabina fundet en god løsning. Som den kaffeelsker hun nu er, har Hair Grow fået en fast plads ved kaffemaskinen, og hårrutinen er dermed blevet en del af hverdagen. 

- Jeg kommer helt klart til at fortsætte med at bruge Hair Grow. Mit fyldige hår har altid været mit varemærke, og det ønsker jeg at bevare. Jeg har kun gode ord at sige om ingredienserne i produktet. Jeg føler mig allerede meget mere selvsikker, afslutter hun smilende. 

Interesseret?

Gør som Sabina og prøv Hair Grow i dag