Kampagner

Der er meget, der kan forstyrre nattesøvnen...

Få gratis hjælp mod søvnbesvær med i dit køb

Har du svært ved at sove? Eller forstyrres du af toiletbesøg, så det er svært at falde i søvn igen? Netop nu får du en gratis pakke Sedaforte med planter til din søvn, når du køber Prostabona Plus eller BerryFlow*. Et godt supplement til dig, der ønsker mere ro og afslapning.

* Tilbuddet varer til og med 26. maj kl. 23.59. Det gratis produkt kan ikke ombyttes til kontanter.

Sedaforte: Kamille og citronmelisse bidrager til afslapning, mens humle virker beroligende og fremmer en god søvn. Schizandra kan hjælpe med at håndtere stress. Prostabona Plus: Hørfrø bidrager til en normal prostatafunktion hos modne mænd, mens fennikelfrø medvirker til en normal vandladning og udskillelse af urin.

TILMELD DIG VORES NYHEDER

Få Fiskeolie med i dit køb

Hvis du bestiller et produkt i dag og samtidig giver OK til, at vi må kontakte dig med nyheder og tilbud, så giver vi dig 2 måneders forbrug af Fiskeolie med i købet.

Tilbuddet gælder kun én gang pr. kunde.

Alle kan gøre brug af tilbuddet, uanset om du er ny kunde, tidligere kunde eller nuværende kunde.

Bemærk: Du får mulighed for at tilmelde dig vores nyheder og dermed gøre brug af tilbuddet, når du gennemfører dit køb. Det føjer automatisk en fiskeolie til din varekurv - uden ekstra pris.

Halv pris på første levering

På størstedelen af vores abonnementsprodukter giver vi 50 % rabat på den første levering*. Det giver dig mulighed for at teste, hvor godt din krop reagerer på de aktive plantestoffer.

Nogle oplever en effekt relativt hurtigt - for andre tager det noget længere tid. Generelt gælder det, at effekten kommer gradvist og over tid.

Hvis du, mod forventning, ikke oplever mærkbar effekt efter 2. levering, så tilbyder vi dig tilfredshedsgaranti på produktet.

*Rabatten gælder de fleste af vores produkter på abonnement. Ingen bindingstid. Rabatten omfatter ikke forsendelsesomkostninger.