TILMELD DIG VORES NYHEDER

Få Fiskeolie med i dit køb

Hvis du bestiller et produkt i dag og samtidig giver OK til, at vi må kontakte dig med nyheder og tilbud, så giver vi dig 2 måneders forbrug af Fiskeolie med i købet.

Tilbuddet gælder kun én gang pr. kunde.

Alle kan gøre brug af tilbuddet, uanset om du er ny kunde, tidligere kunde eller nuværende kunde.

Bemærk: Du får mulighed for at tilmelde dig vores nyheder og dermed gøre brug af tilbuddet, når du gennemfører dit køb. Det føjer automatisk en fiskeolie til din varekurv - uden ekstra pris.

IMMUNPAKKE - 6 MÅNEDER

Alle skal have råd til at styrke immunforsvaret

Hos Wellvita vil vi gerne sørge for, at du ikke skal gå på kompromis med sundheden. Vi har i år gjort det let og billigt for dig at give dit immunforsvar en kraftfuld hjælp, som rækker helt ind i foråret. NETOP NU kan du købe vores stærkeste immunprodukt, Cellamun, til en vanvittig skarp pris. For bare 249,- kr får du en immunpakke til 6 måneders forbrug. Og forsendelse skal du heller ikke tænke på, vi sender pakken til dig med fri fragt.

Læs om immunpakken her eller hør mere på telefon 82 30 30 40

Cellamun indeholder en række planter heriblandt haritaki, som styrker kroppens naturlige forsvar.

Halv pris på første levering

På størstedelen af vores abonnementsprodukter giver vi 50 % rabat på den første levering*. Det giver dig mulighed for at teste, hvor godt din krop reagerer på de aktive plantestoffer.

Nogle oplever en effekt relativt hurtigt - for andre tager det noget længere tid. Generelt gælder det, at effekten kommer gradvist og over tid.

Hvis du, mod forventning, ikke oplever mærkbar effekt efter 2. levering, så tilbyder vi dig tilfredshedsgaranti på produktet.

*Rabatten gælder de fleste af vores produkter på abonnement. Ingen bindingstid. Rabatten omfatter ikke forsendelsesomkostninger.