Kampagner

Giv din krop et skub i den rigtige retning - til en god pris!

Lige nu har vi fri fragt på alle produkter. Så hvis der er noget, du skal have hjælp til, er det nu, du skal slå til. Tilbuddet gælder frem til 4. marts. Du sparer 39 kr. på fragten. Og med vores introrabat får du som altid halv pris på første levering, når du køber nyt abonnement*.

* Tilbuddet gælder for nye køb (ikke for abonnementer du allerede har). Omfatter ikke lægemidler. Tilbuddet gælder frem til 4. marts 2024.

TILMELD DIG VORES NYHEDER

Få Fiskeolie med i dit køb

Hvis du bestiller et produkt i dag og samtidig giver OK til, at vi må kontakte dig med nyheder og tilbud, så giver vi dig 2 måneders forbrug af Fiskeolie med i købet.

Tilbuddet gælder kun én gang pr. kunde.

Alle kan gøre brug af tilbuddet, uanset om du er ny kunde, tidligere kunde eller nuværende kunde.

Bemærk: Du får mulighed for at tilmelde dig vores nyheder og dermed gøre brug af tilbuddet, når du gennemfører dit køb. Det føjer automatisk en fiskeolie til din varekurv - uden ekstra pris.

Halv pris på første levering

På størstedelen af vores abonnementsprodukter giver vi 50 % rabat på den første levering*. Det giver dig mulighed for at teste, hvor godt din krop reagerer på de aktive plantestoffer.

Nogle oplever en effekt relativt hurtigt - for andre tager det noget længere tid. Generelt gælder det, at effekten kommer gradvist og over tid.

Hvis du, mod forventning, ikke oplever mærkbar effekt efter 2. levering, så tilbyder vi dig tilfredshedsgaranti på produktet.

*Rabatten gælder de fleste af vores produkter på abonnement. Ingen bindingstid. Rabatten omfatter ikke forsendelsesomkostninger.