Kundehistorier

Døjer du også med en skavank eller to? Vi har samlet alle vores kundehistorier, så du kan blive klogere på, hvordan andre har fået hjælp af ingredienserne i vores produkter. Beretningerne omhandler en lang række udfordringer – fra vand i kroppen og trætte fødder til oppustet mave.

Søg efter det produkt, du er interesseret i, eller gå på opdagelse i de mange personlige oplevelser. 

Mindre væske og lettere ben!

Mindre væske og lettere ben!

Kirsten bor ved Limfjorden. Hver dag går hun lange ture med sin hund og nyder naturen, men i mange år døjede hun med væske i benene. Kroppen blev hurtigt træt, og hun måtte bakse med at tage støttestrømper på, så hun bedre kunne klare dagens gøremål. Det var bøvlet og tog lang tid, så da Kirsten faldt over et plantepræparat mod tunge ben, slog hun til med det samme. I dag føler hun sig let til bens.
Mine ben føles mindre tunge og væskefyldte!

Mine ben føles mindre tunge og væskefyldte!

For tre år siden blev Ilene konfronteret med en udfordring, som mange måske kan genkende: tunge og trætte ben. Følelsen kom snigende i løbet af dagen. Væsken samlede sig ofte i kroppen og stjal hendes energi. En artikel gav midlertidig Ilene en idé til, hvordan hun kunne få hjælp – og det viste sig at være den helt rette løsning. I dag håber hun på, at andre kan lære af hendes erfaringer.
Nu kan jeg nemt få skoene på igen!

Nu kan jeg nemt få skoene på igen!

Anna-Maria ved, hvad det vil sige at være på farten. Hendes passion for arkitektur har bragt hende til alle afkroge af verden, men i perioder døjede hun med vand i kroppen. Fødderne føltes tunge, sådet var svært at klemme dem ned i sko og sandaler. Som aktiv arkitekt valgte Anna-Maria at leve med det, men da hun lagde arbejdslivet på hylden, besluttede hun sig for at gøre noget ved sagen. Løsningen gemte sig i naturen.
Sådan fik jeg hjælp mod vand i benene

Sådan fik jeg hjælp mod vand i benene

Bibbi er på fødderne flere timer om dagen. Som ejer af et gartneri begynder hun på sit arbejde tidligt og slutter sent. Hun vander planter, luger bede, betjener kunder og sidder sjældent stille – for det er ikke Bibbis kop te. Hun elsker et aktivt liv. Men i perioder var fødderne så trætte, at hun måtte gå med støttestrømper for at klare dagens strabadser. Hjælpen fandt den energiske gartner pudsigt nok i planteriget.