Vand i kroppen og tunge fødder

"Nu kan jeg nemt få skoene på igen!"

Anna-Maria ved, hvad det vil sige at være på farten. Hendes passion for arkitektur har bragt hende til alle afkroge af verden, men i perioder døjede hun med vand i kroppen. Fødderne føltes tunge, så det var svært at klemme dem ned i sko og sandaler. Som aktiv arkitekt valgte Anna-Maria at leve med det, men da hun lagde arbejdslivet på hylden, besluttede hun sig for at gøre noget ved sagen. Løsningen gemte sig i naturen. 

Agerpadderokke støtter nyrernes evne til at udskille væske og affaldsstoffer. Hibiscus bidrager til urinvejenes normale funktion og kan hjælpe til at mindske følelsen af tunge ben. Kalium bidrager til at vedligeholde et normalt blodtryk.

Vand i kroppen og tunge ben

- Jeg har altid haft en tendens til at have for meget vand i kroppen. Faktisk vil jeg tro, at det startede så langt tilbage som i de tidlige teenageår, og det blev ikke ligefrem bedre med alderen. Jeg mærkede det især, hvis jeg havde stået op eller siddet uden at lægge benene op i længere tid, forklarer Anna-Maria.  

Om morgenen var hendes ben og fødder pæne og lette; men hen mod slutningen af dagen føltes de tunge. Man kunne ligefrem se det på dem, og Anna-Maria måtte afstemme sin påklædning efter det.

- Selvom jeg ikke længere er på arbejdsmarkedet, er jeg stadig ret aktiv. Jeg rejser meget, går til foredrag, dyrker sport og er frivillig i Marinehjemmeværnet. Det er enormt givende, men i perioder har det været forbundet med et vist ubehag pga. vand i kroppen. Benene var den største udfordring. Alt mit tøj skulle være langt… Lange bukser, lange kjoler. Jeg havde endda svært ved at få mine sko på, fortæller Anna-Maria.  

Hun prøvede mange forskellige midler for at komme af med den overflødige væske i kroppen uden den store succes – indtil en nyhed tikkede ind i indbakken. Helsevirksomheden Wellvita havde lanceret et plantepræparat mod præcist de udfordringer, Anna-Maria gik rundt og bøvlede med.

- Mine ben kan da stadig drille i ny og næ, det sker bare ikke længere så tit. Selv på en lang, stillesiddende tur i fly eller bil har fødderne det bedre.

Plantepræparat gjorde udslaget

- Jeg havde gode erfaringer med Wellvitas kosttilskud, så det virkede helt naturligt for mig at prøve deres nye produkt Hydrolet. Og i dag er jeg rigtig glad for min beslutning, siger Anna-Maria.  

Efter nogle uger på tabletterne begyndte de så småt at have en effekt. Anna-Maria mærkede det især i fødderne. De virkede lettere, og det var nemmere at få skoene på, når hun skulle ud ad døren.  

- Mine ben kan da stadig drille i ny og næ, det sker bare ikke længere så tit. Selv på en lang, stillesiddende tur i fly eller bil har fødderne det bedre. Så jeg kan virkelig ikke anbefale Hydrolet nok. Produktet har gjort en kæmpe forskel i min hverdag, afslutter en smilende Anna-Maria.  

Prøv et kompleks af planter, der støtter [col=#20BB8B/udskillelsen] af vand og [col=#20BB8B/udrensning] af affaldsstoffer.

Interesseret?

Gør som Anna-Maria og prøv Hydrolet i dag