Tunge ben og trætte fødder

”Sådan fik jeg hjælp mod vand i benene”

Bibbi er på fødderne flere timer om dagen. Som ejer af et gartneri begynder hun på sit arbejde tidligt og slutter sent. Hun vander planter, luger bede, betjener kunder og sidder sjældent stille – for det er ikke Bibbis kop te. Hun elsker et aktivt liv. Men i perioder var fødderne så trætte, at hun måtte gå med støttestrømper for at klare dagens strabadser. Hjælpen fandt den energiske gartner pudsigt nok i planteriget.

Agerpadderokke støtter nyrernes evne til at udskille væske og affaldsstoffer. Hibiscus bidrager til urinvejenes normale funktion og kan hjælpe til at mindske følelsen af tunge ben. Kalium bidrager til at vedligeholde et normalt blodtryk.

12-14 timer på benene hver dag

- Jeg blev nødt til at gå med støttestrømper, ellers var mine fødder bare helt uduelige. Hold op, det var varmt, især om sommeren … Og de var også bare bøvlede at tage på, forklarer Bibbi, som ikke desto mindre trak i dem hver morgen, før hun tog ind på gartneriet.

Bibbi har døjet med vand i kroppen i flere år. Følelsen af tunghed kom ofte snigende i løbet af dagen, og efter flere timer på benene var fødderne så trætte, at hun længtes efter at sidde ned.

- Jeg begyndte at holde flere og flere pauser på arbejdet og havde svært ved at komme i gang igen. Det var enormt frustrerende, fortæller Bibbi.

Andre ville måske have droslet ned og slået fødderne op på sofaen. Bare ikke Bibbi. Hun fortsatte med at klø på og prøvede ihærdigt at ignorere de trætte ben.

- Gartneriet er min store passion. Jeg lever og ånder for planter og kontakten til haveglade kunder, så jeg havde ingen intentioner om at stoppe. Men det var slet ikke nemt … Jeg følte mig så træt i fødderne. De var som betonklodser i slutningen af dagen.

Bibbi:

Resultatet var meget bedre, end jeg kunne have forestillet mig. Mine ben føles simpelthen så friske… Det er helt fantastisk!

Smed støttestrømperne

En aften faldt Bibbi over et opslag for Hydrolet på Facebook. "Vand i kroppen" hed overskriften, og da hun scrollede ned, så hun et billede af en træt fod, som mindede hende om sin egen.

- Min første indskydelse var, at det måtte jeg da bare prøve … Der var ligesom ikke så meget at tænke over! Enten bliver det godt, eller også bliver det ikke godt. I det mindste ville jeg have gjort forsøget, og intet ville være tabt. Tabletterne var jo også baseret på planteingredienser, så det virkede oplagt, fortæller Bibbi.

Efter nogle uger med tabletterne føltes benene allerede lettere. Fødderne blev ikke trætte nær så ofte, og et par måneder senere pakkede hun støttestrømperne væk.

- Resultatet var meget bedre, end jeg kunne have forestillet mig. Mine ben føles simpelthen så friske … Nu kan jeg tilmed gå lange ture med min søns hund, uden fødderne beklager sig. Det er helt fantastisk! Jeg har allerede anbefalet produktet til mange, jeg kender, afslutter Bibbi smilende.

Prøv et kompleks af planter, der støtter [col=#20BB8B/udskillelsen] af vand og [col=#20BB8B/udrensning] af affaldsstoffer.

Interesseret?

Gør som Bibbi og prøv Hydrolet i dag