Naturlige virkestoffer gjorde en kæmpe forskel  

"Mine ben føles mindre tunge og væskefyldte!"

For tre år siden blev Ilene konfronteret med en udfordring, som mange måske kan genkende: tunge og trætte ben. Følelsen kom snigende i løbet af dagen. Væsken samlede sig ofte i kroppen og stjal hendes energi. En artikel gav midlertidig Ilene en idé til, hvordan hun kunne få hjælp – og det viste sig at være den helt rette løsning. I dag håber hun på, at andre kan lære af hendes erfaringer.  

Agerpadderokke støtter nyrernes evne til at udskille væske og affaldsstoffer. Hibiscus bidrager til urinvejenes normale funktion og kan hjælpe til at mindske følelsen af tunge ben. Kalium bidrager til at vedligeholde et normalt blodtryk.

Tunge ben og væske i fødderne 

Som 23-årig forlod Ilene hjemlandet USA for at opleve Europa. Efter 3 måneder endte hun ved et tilfælde i Sverige, hvor hun blev tilbudt et job, der gjorde, at hun blev. I mange år arbejdede hun med jævne mellemrum med kreativ kommunikation på retrætecentre i store dele af verden, blandt andet i Thailand, Grækenland, Tyskland og Spanien. Men det var i Sverige, hun havde sin base med familie og arbejde.

I 1994 startede Ilene sin egen virksomhed med fokus på uddannelse i kreativ kommunikation. Hun er faktisk pensioneret fra sit fag som lærer og konsulent, men hun har ikke kunnet give slip på sin kærlighed til uddannelse. Så hun holder stadig kurser og underviser, når muligheden byder sig.

- Jeg har altid været eventyrlysten og søgt nye oplevelser … At være aktiv er en vigtig del af mit liv. Da benene begyndte at drille, var det derfor en stor omvæltning. Samtidig ramte nedlukningen under corona-pandemien også mit arbejdsliv. Det var virkelig svært, forklarer den energiske kvinde. 

Hver dag gik hun med støttestrømper for at mindske tungheden i kroppen, men effekten var kun midlertidig. Hun følte sig rådvild, og udfordringerne fortsatte.

Ilene:

- Faktisk kom effekten overraskende hurtigt. Allerede efter den første pakke mærkede jeg en forandring.

Inspireret af naturen

- Det var ikke en særlig sjov tid. Pludselig forstod jeg, hvor vigtigt det er for mig at kunne være aktiv og bruge kroppen. Så jeg var nødt til at finde en løsning. Der var ikke andet at gøre, fortæller Ilene.

Hun begyndte at lede efter noget, der kunne hjælpe hende. En dag så hun en avisartikel om et nyt plantebaseret kosttilskud ved navn Hydrolet. Vand i kroppen, lød overskriften, og det fangede Ilenes interesse med det samme.

- Jeg er en stor tilhænger af naturlige produkter og ringede straks til firmaet for at høre mere. Efter at have fået god, personlig vejledning, bestilte jeg en pakke, fortæller Ilene begejstret.   

Mindre vand i kroppen

- Under samtalen fik jeg at vide, at det kan tage tid at mærke den fulde effekt af naturlige ingredienser. Så jeg var indstillet på, at der ville gå mange måneder. Men faktisk kom effekten overraskende hurtigt. Allerede efter den første pakke mærkede jeg en forandring.

Ilene følte sig lettere i kroppen. Den overskydende væske forsvandt gradvist og lidt efter lidt fra hendes knæ og ben, og i dag føler hun sig mere energisk og lettere til bens.

- Ingredienserne i Hydrolet har gjort en kæmpe forskel for mig. Det har motiveret mig til at fortælle andre om mine oplevelser, for jeg håber da, at andre også kan få hjælp. Jeg er i hvert fald så glad for, at jeg gav produktet en chance, afslutter en tilfreds Ilene.  

Prøv et kompleks af planter, der støtter [col=#20BB8B/udskillelsen] af vand og [col=#20BB8B/udrensning] af affaldsstoffer.

Interesseret?

Gør som Ilene og prøv Hydrolet i dag