Vand i kroppen

”Mindre væske og lettere ben!”


Kirsten bor ved Limfjorden. Hver dag går hun lange ture med sin hund og nyder naturen, men i mange år døjede hun med væske i benene. Kroppen blev hurtigt træt, og hun måtte bakse med at tage støttestrømper på, så hun bedre kunne klare dagens gøremål. Det var bøvlet og tog lang tid, så da Kirsten faldt over et plantepræparat mod tunge ben, slog hun til med det samme. I dag føler hun sig let til bens.

Agerpadderokke støtter nyrernes evne til at udskille væske og affaldsstoffer. Hibiscus bidrager til urinvejenes normale funktion og kan hjælpe til at mindske følelsen af tunge ben. Kalium bidrager til at vedligeholde et normalt blodtryk.

Trætte ben og livlig hundehvalp

- Jeg har bøvlet med mine ben i mange år. Der har været perioder, hvor jeg har måttet gå med støttestrømper hver dag, fordi jeg havde for meget væske i benene, forklarer Kirsten.

De tunge ben påvirkede hverdagens aktiviteter. Gåture, dyrkning af grøntsager i haven. Men det var først, da Kirsten og hendes mand fik en hundehvalp i familien, at det for alvor blev et problem.  

- Alle, der har haft en hvalp, ved, hvor meget arbejde det kræver. Ikke mindst fysisk. For de skal jo luftes og stimuleres hele tiden. Ellers trives de bare ikke, fortæller Kirsten.  

De mange gåture med hunden kunne mærkes i benene. De blev tunge og trætte, og sommetider føltes det som om, at der var væske i dem. Det var særligt slemt om aftenen, når Kirsten slappede af på sofaen.  

Kirsten:

Jeg har før haft stor glæde af deres plantebaserede produkter, så det faldt mig helt naturligt at prøve det.

En plantebaseret løsning

- Helt tilfældigt faldt jeg over en Wellvita-annonce for kosttilskuddet Hydrolet, som kan hjælpe mod tunge ben. Jeg har før haft stor glæde af deres plantebaserede produkter, så det faldt mig helt naturligt at prøve det, siger Kirsten. Hun bestilte en pakke med det samme.

Virkningen af de koncentrerede tabletter kom lidt efter lidt. Hver uge blev gåturene en smule længere, og benene … Ja, dem mærkede hun faktisk ikke til. For første gang i lang tid føltes de nemlig lette.

- Hydrolet har virkelig hjulpet mig. Jeg kan selvfølgelig ikke love, at det hjælper for alle andre, men min anbefaling er helt klart at give det et forsøg, afslutter Kirsten med et smil.

Prøv et kompleks af planter, der støtter [col=#20BB8B/udskillelsen] af vand og [col=#20BB8B/udrensning] af affaldsstoffer.

Interesseret?

Gør som Kirsten og prøv Hydrolet i dag