"Sådan fik hår og bryn mere fylde"

At Liselotte Ersgaard begyndte at tage Hair Grow, var lidt af en tilfældighed. Det skulle vise sig at være en rigtig god ide, da Liselottes hår i mange år havde været fladt og manglet fylde. Efter noget tid med pillerne bemærkede både venner, bekendte og Liselottes frisør, at der var sket noget med hendes hår.

Agerpadderokke kan fremme og styrke hårvæksten. Biotin og zink kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Er også tilsat hirse, pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Fladt og uden fylde

- Mit hår har gennem de sidste mange år været fladt og manglet fylde, uanset hvilken klipning jeg har fået. Og det måtte jeg jo nok leve med.

- Men en dag fik vi en pakke fra Wellvita med vores bestilte kosttilskud, og ved en fejl var der kommet en pakke Hair Grow med. Da vi kontaktede Wellvitas kundeservice, beklagede de fejlen og sagde, at vi kunne beholde pakken. Og så tænkte jeg, at jeg da lige så godt kunne prøve at tage tabletterne. 

Se videoen og hør Liselotte fortælle om sine erfaringer med Hair Grow

- Inden for en måned begyndte folk at standse mig nede i Brugsen for at spørge mig, hvad der var sket med mit hår.

Min frisør kunne se forskel

- 5 måneder senere var der sket en klar forbedring med mit hår. Mindst 10 forskellige venner og bekendte har sagt, at de synes, mit hår er blevet tykkere. Selv min frisør bemærkede, at der var sket noget med mit hår, uden at jeg havde sagt noget. 

- Og det er ikke kun håret, der har haft gavn af Hair Grow. Det er også godt for mine bryn. Der er nemlig begyndt at titte små nye øjenbrynshår frem dér, hvor der ikke har været nogle i årevis, fordi jeg plukkede dem lidt for flittigt som yngre. Så jeg er bestemt glad for, at der sneg sig et forkert produkt ned i kassen. 

Ægte skønhed kommer indefra. Plej dit smukke hår med plantestoffer til styrke, fylde og vækst!

Interesseret?

Gør som Liselotte og prøv Hair Grow i dag