"Sådan fik jeg et normalt kolesteroltal"

Kolesterolet i blodet er ikke noget, man mærker noget til i hverdagen. Sådan tænker mange, og det gjorde 57-årige Sally Larsen fra Hjørring også. Men for fire siden gjorde en brat omvæltning i livet det imidlertid nødvendigt at få gjort noget ved det. Sally valgte at gå naturens vej med de plantebaserede ingredienser i Cholemin Complex. I dag er Sally stadig en trofast kunde, som har god effekt af de virksomme stoffer.

Olivenblade sammen med artiskok hjælper med at bevare et normalt kolesterolniveau. Artiskok kan hjælpe med at sænke niveauet af fedtstoffer i blodet. Indeholder også rød gær-ris med monacolin K.

Kun få måneder fra et normalt kolesteroltal

Sallys glæde var stor, da hun efter tre måneder med Cholemin fik målt sit kolesteroltal til 5,8, hvilket er inden for normalområdet. Sidenhen har produktet skiftet navn til CholeminComplex, og det er blevet opgraderet med flere gavnlige plantebaserede ingredienser.Sally er stadig en trofast kunde og har fortsat en god effekt af de virksomme stoffer. Faktisk anbefaler hun gerne produktet til både kolleger, familie og venner, som har behov for en hjælpende hånd til kolesteroltallet.- Det virker perfekt for mig, og jeg håber og tror, at det også kan virke for andre, fortæller en glad Sally. 

- Jeg havde gennem nogle år haft svært ved at holde mit kolesteroltal inden for normalområdet, så jeg vidste godt, at jeg burde få gjort noget ved det, fortæller Sally Larsen og fortsætter.  - Jeg har altid helst ville gå naturens vej, når jeg har haft brug for hjælp, og derfor virkede Cholemin fra Wellvita som det oplagte valg for mig. 

Genialt - jeg løber aldrig tør for tabletter

Når man bruger et plantebaseret produkt, tager det typisk noget tid, før virkningen sætter ind. I den forbindelse er Sally særligt glad for Wellvitas leveringsservice. - For at få en effekt og bibeholde den er det vigtigt, at man tager produktet hver dag, og her er den automatiske levering helt genial - man løber aldrig tør for tabletter, afslutter Sally med et smil.

Fedt i blodet og højt kolesterol - nej tak! Få hjælp til at bevare dit normale kolesteroltal.

Interesseret?

Gør som Sally og prøv Cholemin Complex i dag