5 råd til at støtte din prostata naturligt

Det er et faktum, at alle mænd har en større prostata, når de fylder 65, end da de var 25. Det kan føre til forandringer i ens vandladning. Heldigvis er der vaner, du kan implementere i din hverdag, for at støtte din prostatafunktion.

Mænds prostatakirtel

Prostata –også kendt som blærehalskirtlen –er en kirtel med størrelse og form som en lille kiwifrugt eller en valnød. Prostata befinder sig i den nederste del af bækkenet hos drenge og mænd, tæt ved urinrøret. Prostata vokser med alderen, og man mærker som regel først noget til den senere i livet. 

* Problemer med vandladningen kan skyldes sygdom, der bør behandles af en læge. Hvis du oplever stærkt generende problemer, og/eller at dine problemer forværres, anbefaler vi, at du søger læge.

Sådan har andre fået hjælp

Flere og flere mænd tager plantepræparatet Prostabona Plus for at få hjælp til deres vandladning. De særligt udvalgte ingredienser i produktet bidrager nemlig til en normal prostatafunktion - og det ser ud til at virke. I vores seneste tilfredshedsundersøgelse svarede hele 81 %, at planterne har hjulpet.