”Perfekt støtte til prostata og vandladning”


Ole Søndergaard elsker at spille golf. At kunne gå 18 huller uden at skulle tænke på hverken sin prostata eller vandladning var grunden til at han begyndte med Prostabona Plus. I dag anbefaler han de plantebaserede tabletter til alle andre modne mænd, der vil støtte deres prostatafunktion og en normal vandladning.

Vi har besøgt Ole og spurgt ham om hans oplevelser med Prostabona Plus. Se videoen her.

Hørfrø bidrager til en normal prostatafunktion hos modne mænd. Fennikelfrø medvirker til en normal vandladning og udskillelse af urin. Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet.

Forandret vandladning

- Nu er golfbaner jo ikke kendt for at være veludstyret med toiletter rundt omkring på greenen, fortæller Ole med et smil og fortsætter, ...Og det er jo frustrerende at skulle afsted flere gange på en golfrunde.

Ole har til dagligt ansvaret for vedligeholdet af et nogle boligområder, men så snart vejret tillader det, må den aktive driftsleder bare af sted med golfkøllerne.

De lange golfture var ikke det eneste der fik den aktive mand til at blive opmærksom på sin vandladning. Ole bemærkede også hvordan han oftere skulle op om natten for at tisse.

Som så mange andre mænd i Oles alder var han blevet mere opmærksom på den lille kirtel i bækkenområdet. Da han en dag læste om produktet Prostabona Plus besluttede han sig for at gøre noget for at bevare en normal prostatafunktion.

Han ringede og fik en snak med en af Wellvitas vejledere og kom hurtigt i gang med tabletterne.

Ole Søndergaard:

- Nu er golfbaner jo ikke kendt for at være veludstyret med toiletter rundt omkring på greenen...Og det er jo frustrerende at skulle af sted flere gange på en golfrunde.

Udskillelse af affaldsstoffer

En måde at minimere antallet af toiletbesøg er naturligvis at nedbringe sit væskeindtag. Men det er samtidig vigtigt at have en god væskebalance. Med det for øje ændrede Ole ikke sit sædvanlige daglige indtag af en passende mængde vand. At Prostabona Plus også har indholdsstoffer, som støtter en normal udskilning af affaldsstoffer gennem urinen, var bare et ekstra plus.

Det rigtige valg
Efter nogle uger med tabletterne var Ole overbevist om at det var det helt rigtige valg.

- I dag vil jeg klart anbefale produktet til alle andre modne mænd, der vil støtte deres prostatafunktion og en normal vandladning, smiler den godmodige driftsleder.

Pas på din prostata, mand! Støtte til normal prostatafunktion. Hjælp til normal vandladning.

Interesseret?

Gør som Ole og prøv Prostabona Plus i dag