”Det virker perfekt for mig”

Vognmanden Gunnar er en af de mange mænd, der ønsker hjælp til sin vandladning. Da han læste om Prostabona Plus og de aktive ingredienser, besluttede han sig for at prøve. I dag anbefaler han det til alle mænd, der vil støtte deres prostatafunktion.

Hørfrø bidrager til en normal prostatafunktion hos modne mænd. Fennikelfrø medvirker til en normal vandladning og udskillelse af urin. Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet.

Tissetrang

Som vognmand er det en god ting, hvis man har styr på vandladningen. Det kan 63-årige Gunnar skrive under på.

- Jeg er jo ikke en hund, griner han med hentydning til de mange, som må ty til et træ i vejkanten, når tissetrangen bliver for stor.

Mange andre mænd i Gunnars alder begynder at bemærke, at vandladningen ændrer sig. Det er ganske normalt og typisk helt ufarligt, men det kan til tider være generende.

Gunnar:

-Jeg spiser det hver morgen, og jeg har ikke forsøgt mig med at holde en pause fra det. Men hvorfor skulle jeg også det, når nu det fungerer så godt. Jeg kan kun sige til andre mænd i min alder - giv det en chance.

Anbefaler Prostabona Plus

Gunnar kendte godt til fænomenet med mænds prostata-kirtel, som vokser med alderen, og da han så en annonce på Facebook for Prostabona Plus, fangede det hans interesse. Hørfrø, der bidrager til en normal prostatafunktion samt fennikelfrø, der medvirker til en normal vandladning. Det passede på hans situation.

Gunnar har tidligere haft gavn af naturbaserede kosttilskud, og derfor var hans umiddelbare tanke: Jeg har intet at tabe ved at prøve det. Han bestilte en pakke, og det har han ikke fortrudt et sekund.

- De naturlige ingredienser virkede perfekt for mig, fortæller Gunnar. Jeg kan klart anbefale Prostabona Plus til andre mænd, der er kommet op i alderen.

- Jeg spiser det hver morgen, og jeg har ikke forsøgt mig med at holde en pause fra det. Men hvorfor skulle jeg også det, når nu det fungerer så godt. Jeg kan kun sige til andre mænd i min alder - giv det en chance, afslutter Gunnar med et smil.

Pas på din prostata, mand! Støtte til normal prostatafunktion. Hjælp til normal vandladning.

Interesseret?

Gør som Gunnar og prøv Prostabona Plus i dag