Virizil

Rejsning, udholdenhed og samliv

Virizil er et produkt til mænd. Ginseng kan bidrage til optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Planten kan derudover hjælpe med at fremme rejsning, vedligeholde gode seksuelle relationer og bidrage til normal blodcirkulation.

Enkeltkøb
449 ,-
Abonnement 90 tabletter/hver måned Spar 90 kr. pr. levering
Tilfredshedsgaranti
179 ,-
Første levering - spar 50% 179 ,-
Mindstepris inkl. fragt 218 ,-

Herefter per levering 359 ,-
Mindstepris inkl. fragt 398 ,-

Dine abonnementsfordele
 • Pengepose i grøn - abonnementsfordele
  Bedste pris
  Spar penge på hver levering
 • Smiley ikon i grøn - abonnementsfordele
  Ingen bindingsperiode
  Du administrerer selv
 • Transport og fragt ikon i grøn - abonnementsfordele
  Levering direkte til dig
  Før du løber tør

Kun 11.96 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Er du ikke tilfreds med produktet efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud. Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Få hjælp til at takle kroppens forandringer

Seksuelt samliv

Der sker mange forandringer, når vi bliver ældre – også i soveværelset. Lysten daler, og vi har mindre energi. Ginseng kan forbedre erektionen ... og gøre livet sjovt igen.

Energiniveau

Er kroppen besværlig? Mænds energiniveau falder gradvist med alderen, og det påvirker vores selvbillede. Få hjælp af koncentreret ginseng til energi og udholdenhed.

Mental velvære

Ginseng kan ikke bare understøtte din fysiske formåen, planten påvirker også din hjerne. Ginseng bidrager nemlig til både vitalitet, psykisk overskud og mental velvære.

Tilfreds i din [col=#20BB8B/mandighed!] Udholdenhed, energi og fysisk velbehag.
Få dit [col=#20BB8B/seksuelle samliv] på rette kurs.

Fremmer rejsning 

Årsagen til, at mænd oplever op- og nedture i deres seksuelle aktivitet og præstationsevne, kan være svær at gennemskue. Det påvirkes ofte af en blanding af psyke, fysik og mental energi. Her er det netop, at et kosttilskud som Produktet Virizil kan være værd at overveje. Tabletterne indeholder ingredienser, som både fremmer det fysiske aspekt ved din rejsning samt de mere mentale elementer som mentalt overskud, udholdenhed og vitalitet.  

Så selvom du er inde i en svær periode lige nu, betyder det ikke, at det vil vare ved.

Fredrik

Fredrik fik styr på sexlivet

Et godt samliv har altid været vigtigt for 64-årige Fredrik. Derfor ramte det ham hårdt, da han begyndte at få problemer med sin udholdenhed i soveværelset. Lysten var væk, og han kunne ikke genkende sig selv. Fredrik satte sig for at finde en løsning – og den blev mere naturlig, end han kunne have håbet på.

Gør som kejseren af Kina - få hjælp til et godt sexliv! 

Interessen for ginseng begynder 3500 år før vores tidsregning, da Kinas mytologiske kejser, Shen-Nung, satte sig for at kategorisere mere end 365 urter – herunder ginseng.  

Ifølge historien spredte en følelse af varme og lyst sig ud i kroppen, da han smagte ginsengroden for første gang. På den baggrund anbefalede Shen-Nung planten som hjælp til at øge sexlysten.   

I dag ved vi, at ginseng kan hjælpe med at fremme og forbedre erektionen samt bidrage til at opretholde en optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Så måske var kejseren ikke helt gal på den?  

Plantebaseret

Er du vegetar? Dette produkt er fremstillet uden animalske ingredienser og kan indgå i en vegetarisk kost.  

Forandret sexliv

Sexlivet forandrer sig med alderen – det kan de fleste mænd skrive under på. En 65-årigs fysiske formåen er sjældent den samme som en på 25, og mange oplever også nye udfordringer i soveværelset. Varigheden, hyppigheden og kvaliteten af mænds rejsning forandrer sig typisk gennem hele livet. Selvom det er normalt, kan det påvirke selvtilliden og humøret.

Ginseng til dit samliv

Ginseng er en god hjælp til dig, der døjer med lav energi og nedsat sexlyst. Det kan fremme og forbedre erektionen og har en indvirken på den mentale ydeevne samt på energi og udholdenhed. Perfekt til mænd i den modne alder.

Tilsatte aminosyrer

Virizil er tilsat aminosyrerne L-arginin og L-citrullin. L-Arginin blev første gang isoleret i 1886 - efter sigende fra ekstrakt af blomsten lupin. L-citrullin kom derimod til verden fra en vandmelon i 1914, hvilket er forklaringen på, at aminosyren hedder citrullin. På latin hedder den søde og saftfulde frugt nemlig citrullus.

Virizil-tabletten kan synkes sammen med et glas vand

Virizil - kosttilskud - 90 tabletter / 66 g
Virizil er udviklet specielt til mænd. Produktet indeholder bl.a. ginseng, som kan bidrage til optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Planten kan derudover hjælpe med at fremme rejsning og vedligeholde det gode seksuelle samliv. Tabletterne tages dagligt for at opnå den rette effekt, men der kan gå nogle uger, før den mærkes. 

Anbefalet dagsdosis (voksne): 3 tabletter dagligt.
Tabletten synkes/svelges hel, sammen med et glas vand.
Dagsdosis bør ikke overskrides.
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.

Indhold pr. dagsdosis:

3 tbl.

 
Ginsengekstrakt 15 mg
 

Næringsstoffer:

3 tbl.

% RI*

L-citrullin 500 mg
L-arginin 500 mg
Zink 5 mg 50

*% af referenceindtag.

Ingredienser:
Fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, magnesiumsalte af fedtsyrer, siliciumdioxid), L-citrullin, L-arginin, maltodextrin, mineral (zinkgluconat), ginsengekstrakt (Panax ginseng C.A. Meyer), overfladebehandlingsmiddel (shellak).

Opbevaring:
Opbevares tørt, beskyttet mod lys og varme.
Opbevares utilgængeligt/utilgjengelig for små børn/barn.
Farveforskelle kan forekomme.

Produceret for: 
Wellvita DK, Energivej 4, 6700 Esbjerg, www.wellvita.dk

Forbrugerkontakt DK:Tlf. 82 30 30 40

Der kan af og til forekomme mindre ændringer i sammensætningen af vores produkter. Indholdsstoffer og ordlyd på etiketterne bliver også tilpasset ny lovgivning eller hvis vi skifter leverandør for at skaffe mere optimale råvarer til produktet.