Fredrik fik styr på sexlivet


Et godt samliv har altid været vigtigt for 64-årige Fredrik. Derfor ramte det ham hårdt, da han begyndte at få problemer med sin udholdenhed i soveværelset. Lysten var væk, og han kunne ikke genkende sig selv. Fredrik satte sig for at finde en løsning – og den blev mere naturlig, end han kunne have håbet på.

Virizil er et produkt til mænd. Ginseng kan bidrage til optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Planten kan derudover hjælpe med at fremme rejsning og vedligeholde det gode seksuelle samliv. Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet.

Fanget i en negativ spiral

Fredrik vidste godt, at mange mænd får problemer med rejsning og udholdenhed, når de bliver ældre. Han havde bare aldrig forestillet sig, at det ville ramme ham selv. Men da han skadede sin skulder, udløste det en masse ting, som gjorde det svært at opretholde det høje tempo.

- Jeg var bare enormt træt og energiforladt hele tiden, og det påvirkede alle dele af mit liv, fortæller Fredrik. Men det var i soveværelset, at han bemærkede den største forskel.

- Min fysiske formåen var ikke, som den plejede. Jeg var utilfreds med den udholdenhed... eller rettere mangel på udholdenhed, jeg havde i sengen. Lysten var pist væk. Jeg følte mig helt… tom.

Det var en svær tid for Fredrik, både fysisk og mentalt. Selvom dagligdagen bugnede med sjove aktiviteter – fra fitness med sønnen til kreative projekter – sugede problemerne glæden ud af alting. Men Fredrik havde ingen planer om at kaste håndklædet i ringen.

- Det føles normalt igen. Du ved, når man lige er vågnet om morgenen… Ja, en mand forstår nok præcist, hvad jeg mener, griner Fredrik.

Skulderen fik Fredrik på rette kurs

- Jeg er en mand i min bedste alder, sagde jeg til mig selv. Det er nu, jeg virkelig bør give den gas og nyde livet, fortæller Fredrik, som hurtigt begyndte at lede efter hjælp på internettet.

Pudsigt nok var det, da han søgte behandling for sin skulder, at han fik et råd, der hjalp ham med sine andre problemer. Her hørte han nemlig om ginsengs effekt på udholdenhed og energi, og den naturlige ingrediens vakte øjeblikkeligt Fredriks interesse: Han gik på jagt efter et plantebaseret præparat.

- Da jeg fik øje på Wellvitas annonce for Virizil, var jeg totalt hooked. Det lignede lige noget for mig og havde desuden ginseng på ingredienslisten. Jeg bestilte en pakke med det samme… Og jeg blev ikke skuffet. Der gik nemlig ikke længe, før jeg begyndte at mærke ting og sager.

Prøv Virizil til halv pris

Har du brug for at blive mere tilfreds i din mandighed?
Virizil indeholder bl.a. ginseng, der kan hjælpe med at fremme og forbedre erektionen, samt mineralet zink der bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet.

Energien og udholdenheden kom tilbage

- Energien og lysten vendte stille og roligt tilbage, uge efter uge. Det var som om, at jeg fik mig selv igen. Det var en fed fornemmelse, siger Fredrik. Siden han begyndte på Virizil, er hans morgener blevet behageligere, og han vågner op med glæde i kroppen. Klar til dagen og opfyldt af energi.

- Det føles normalt igen. Du ved, når man lige er vågnet om morgenen… Ja, en mand forstår nok præcist, hvad jeg mener, griner Fredrik. Han har allerede anbefalet Virizil til mange af sine bekendte og håber, at de kan få lige så stor glæde af de naturlige ingredienser.

- Hverdagen er blevet sjov igen. Nu er det faktisk mig, der tager initiativet til at gå i fitnesscenter med min søn... Og så kan jeg da også afsløre, at samlivet kører som det skal, afslutter Fredrik med et glimt i øjet, smilende og tilfreds.

Tilfreds i din mandighed! Udholdenhed, energi og fysisk velbehag. Få dit seksuelle samliv på rette kurs.

Interesseret?

Gør som Fredrik og prøv Virizil i dag