Kundehistorier

Døjer du også med en skavank eller to? Vi har samlet alle vores kundehistorier, så du kan blive klogere på, hvordan andre har fået hjælp af ingredienserne i vores produkter. Beretningerne omhandler en lang række udfordringer – fra vand i kroppen og trætte fødder til oppustet mave.

Søg efter det produkt, du er interesseret i, eller gå på opdagelse i de mange personlige oplevelser. 

En kæmpe hjælp til mine vener

En kæmpe hjælp til mine vener

For Marianne handler livet om at være i bevægelse. Hendes ben er altid i gang. Men i lang tid døjede hun med trætte og tunge ben, og det var tæt på at tage løbeglæden fra hende. Først da hun prøvede plantebaserede ingredienser, blev det sjovt at røre sig igen. I dag er benene i topform.
Jeg var helt udmattet i benene, når jeg kom hjem fra arbejde

Jeg var helt udmattet i benene, når jeg kom hjem fra arbejde

For et år siden sagde 55-årige Maries krop fra. Benene føltes som tunge stolper efter mange timers butiksarbejde, og den ellers aktive Marie tilbragte sine fyraftener i lænestolen med fødderne oppe. Vandgymnastik og cykling blev sat på pause. Autocamperen samlede støv. Men en lille brun tablet kom Marie til undsætning.

Mine ben føltes som tunge stolper

Mine ben føltes som tunge stolper

Som tidligere butiksansat ved Inger, hvad det vil sige at have trætte ben. Hun er vant til at stå op flere timer i streg. Men for nogle år siden oplevede hun en ny form for træthed. Benene føltes som tunge stolper efter bare en kort gåtur. En artikel gjorde Inger opmærksom på, at det kunne hænge sammen med blodomløbet, og et naturbaseret produkt skulle vise sig at være den perfekte løsning.

Sådan fik jeg pæne og lette ben

Sådan fik jeg pæne og lette ben

Jette har altid elsket at danse, men i lang tid gjorde hendes trætte ben det svært at komme ud på gulvet. Hun mistænkte, at det var venerne, der var problemet. Først da hun prøvede ingredienserne i Venolet, blev dansen til en leg igen.