"En kæmpe hjælp til mine vener"


For Marianne handler livet om at være i bevægelse - i ordets bogstavelige forstand. Hendes ben er altid i gang, i fitnesscentret, på løbeturene og ikke mindst når hun leger med sine børnebørn. Men i lang tid døjede hun med trætte og tunge ben, og det var tæt på at tage løbeglæden fra hende. Først da hun prøvede plantebaserede ingredienser, blev det sjovt at røre sig igen. I dag er benene i topform.

Rødvinsblade/kerner bidrager til en god blodgennemstrømning i benene, reducerer trætte og tunge ben. Kan også forbedre hudens generelle udseende.

Benene var tunge som bly, sløve og trætte

Når 56-årige Marianne Christiansen tænker tilbage på det seneste år, kan hun stadig genkalde sig følelsen i benene. De var tunge som bly, sløve og trætte. Selvom det ikke var første gang, hun oplevede problemet, ramte det hende hårdt, og lysten til at motionere ebbede langsomt ud.

- Det var især på mine løbeture, at benene drillede. Så jeg fandt på forskellige overspringshandlinger for ikke at skulle af sted, fortæller Marianne, som ellers gjorde en masse for at modvirke problemet.

Hun lavede venepumpeøvelser, sad med benene oppe for at holde gang i blodomløbet og takkede ja til alle de løsninger, hun blev tilbudt. Men virkningen viste sig at være midlertidig.

- Jeg var ærligt talt skuffet, da ubehaget vendte tilbage. Det var bare rigtigt øv. Mine løbeture er jo et MUST for mig. Jeg elsker bare at løbe.

Selv om Marianne stadig tog på cykelture i naturen, styrketrænede og hyggede med sine veninder, blev hun nødt til at gå ned i gear. Hun ville mere, men hun kunne bare ikke.

- Jeg har tidligere haft stor glæde af et planteekstrakt fra Wellvita. Det hjalp mig virkelig. Så da jeg så, at de også har et plantebaseret produkt mod tunge ben, var jeg ellevild. Det måtte jeg da prøve!

Prøv Venolet til halv pris

Har du også brug for hjælp til tunge ben og hudens udseende?
Venolet er baseret på rødvinsblade/kerner, som bidrager til en god blodgennemstrømning i benene og reducerer trætte og tunge ben. Kan også forbedre hudens generelle udseende.

En plantebaseret løsning

Mariannes tunge ben blev ved med at genere hende. Hun var tæt på at give op - indtil hun faldt over en annonce fra Wellvita.

- Jeg har tidligere haft stor glæde af et planteekstrakt fra Wellvita. Det hjalp mig virkelig. Så da jeg så, at de også har et plantebaseret produkt mod tunge ben, var jeg ellevild. Det måtte jeg da prøve!, fortæller Marianne.

I dag er det næsten 4 måneder siden, at hun modtog sin første pakke Venolet, og hun er godt tilfreds med ingrediensernes virkning. Benene er tilbage i topform, og Marianne tøver ikke med at trække i løbeskoene.

- Jeg er tilbage, hvor jeg var for nogle år siden – mine ben føles lette igen! Så mit råd til dig, der oplever tunge og trætte ben, er at give Venolet et forsøg. Det har i hvert fald gjort en kæmpe forskel for mig… Hvorfor ikke også for dig?, afslutter Marianne med et varmt smil.

Pænere hud, mindre appelsinhud og ben der føles mindre trætte og tunge. Støt dine vener og få hjælp.

Interesseret?

Gør som Marianne og prøv Venolet i dag