"Sådan fik jeg pæne og lette ben"

Jette har altid elsket at danse, men i lang tid gjorde hendes trætte ben det svært at komme ud på gulvet. Hun mistænkte, at det var venerne, der var problemet. Først da hun prøvede ingredienserne i Venolet, blev dansen til en leg igen. 

Rødvinsblade/kerner bidrager til en god blodgennemstrømning i benene, reducerer trætte og tunge ben. Kan også forbedre hudens generelle udseende.

Venerne var problemet

62-årige Jette Nielsen har altid holdt sig i gang. I 14 år trak hun i cowboystøvlerne og dansede linedans til festlig countrymusik, glad og opfyldt af energi. Hun elskede det høje tempo, men trætheden i benene kom snigende, og det blev sværere at følge med. Til sidst overvejede hun at stoppe med dansen.

- Jeg vil så gerne røre mig og holde kroppen i gang, men det begyndte simpelthen at blive en udfordring, fortæller Jette, som stadig bliver trist ved tanken.

Mens danseskoene trak støv på hylden, gik Jettes hverdag nærmest i stå. Hun elskede at tumle rundt med børnebørnene og få sig en svingom på dansegulvet, men det var ingen nem opgave.

- Mine ben føltes som energiforladte betonklodser, og huden var heller ikke for køn, forklarer hun.

Jette prøvede mange ting gennem årene, men intet hjalp. Hun var tæt på at give op, da hun faldt over en annonce for kosttilskuddet Venolet. Genkendelsen var øjeblikkelig. De trætte ben, de synlige vener på huden – det var som at se ind i et spejl, og for første gang i lang tid følte Jette sig håbefuld. Hun indså, at problemet nok havde noget med venerne at gøre, og tog en hurtig beslutning: Hun bestilte en pakke med det samme.

- Jeg mener, at der gik en tre måneders tid, inden der begyndte at være en effekt. Mine ben blev langsomt lettere... ikke så trætte, og huden begyndte også at se pænere ud, smiler Jette.

Tilbage på dansegulvet

I dag er det 3 år siden, Jette tog sagen i egen hånd og bestilte sin første pakke Venolet. Den beslutning har hun ikke et øjeblik fortrudt.

- Jeg mener, at der gik en tre måneders tid, inden der begyndte at være en effekt. Mine ben blev langsomt lettere... ikke så trætte, og huden begyndte også at se pænere ud, smiler Jette.

De koncentrerede ingredienser i Venolet havde gjort en mærkbar forskel. Det var ikke bare ønsketænkning. Det blev Jette helt forvisset om en dag hendes datter var på besøg: Hun havde også lagt mærke til den positive forandring på benene. I dag er Jette og hendes ben tilbage i fuld vigør.  

- For tiden er jeg på dansegulvet to gange om ugen, og jeg går også masser af lange ture. Op til 6-7 km faktisk. Selvom jeg stadig kan have trætte ben i ny og næ, er det slet ikke ligesom før. Det er virkelig rart!

Efter 3 år med de koncentrerede naturtabletter fra Wellvita er Jette blevet en varm fortaler for produktet.  

- Jeg må bare sige, at Venolet har gjort en kæmpe forskel for mig og mine ben. Så hvis du har lignende problemer, så giv det et forsøg, afslutter den aktive senior med et smil.

Pænere hud, mindre appelsinhud og ben der føles mindre trætte og tunge. Støt dine vener og få hjælp.

Interesseret?

Gør som Jette og prøv Venolet i dag