Blodomløb og fysisk formåen

Blodomløbet forandrer sig med alderen – det påvirker vores fysiske formåen

Der sker mange forandringer, når vi mænd bliver ældre. Håret gråner, energiniveauet daler, og der skal ikke så meget til, før vi bliver trætte. Det kan mærkes i motionscentret såvel som i soveværelset. Årsagen er ofte at finde i blodomløbet. 

Hvorfor forandrer blodomløbet sig?

Som årene går, reduceres mængden af vand i kroppen, og der er mindre væske i blodstrømmen. Det skaber forandringer i blodomløbet, hvilket kan øge følelsen af træthed og udmattelse – fysisk såvel som mentalt. For når blodcirkulationen mister pusten, går det ikke ubemærket hen. Der er mindre energi i soveværelset, og kroppen kan ikke altid det, den gerne vil. Det mærker mænd især i soveværelset. 

Ginseng – blodomløb og fysisk performance

Vores alder bærer en stor del af ansvaret for blodomløbets gradvise forandringer. Det kan vi ikke ændre på, men det betyder ikke, at alt er tabt. Det viser sig nemlig, at man kan støtte blodomløbet med ginseng. Den urgamle rod kan bidrage til mere energi og optimal udholdenhed – og derudover kan ginseng også fremme og forbedre erektionen. Perfekt til mænd i den modne alder!

Virizil er et produkt til mænd med koncentrerede planteingredienser til sexliv og rejsning. Ginseng kan bidrage til optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Planten kan derudover hjælpe med at fremme rejsning, vedligeholde gode seksuelle relationer og bidrage til normal blodcirkulation. Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet.

Virizil

Rejsning, udholdenhed og samliv

Virizil er et produkt til mænd. Ginseng kan bidrage til optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Planten kan derudover hjælpe med at fremme rejsning, vedligeholde gode seksuelle relationer og bidrage til normal blodcirkulation.

Enkeltkøb
449 ,-
Abonnement 90 tabletter/hver måned Spar 90 kr. pr. levering
Tilfredshedsgaranti
179 ,-
Første levering - spar 50% 179 ,-
Mindstepris inkl. fragt 218 ,-

Herefter per levering 359 ,-
Mindstepris inkl. fragt 398 ,-

Kun 11.96 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00

4 fordele ved at tage Virizil

TEMA: Mænd og det gode sexliv

Fredrik fik styr på sexlivet

Et godt samliv har altid været vigtigt for 64-årige Fredrik. Derfor ramte det ham hårdt, da han begyndte at få problemer med sin udholdenhed i soveværelset. Lysten var væk, og han kunne ikke genkende sig selv. Fredrik satte sig for at finde en løsning – og den blev mere naturlig, end han kunne have håbet på. 

Læs Fredriks historie

Ingredienserne i Virizil

Ingredienserne i Virizil er sammensat på baggrund af mange års erfaring. Det er en langsigtet hjælp til dig, der vil have dit seksuelle samliv på rette kurs.

Ginseng

Ginseng er et gammelkendt middel. Dets brug går tilbage til 3500 år før vores tidsregning. Ginseng kan hjælpe med at fremme og forbedre erektionen samt bidrage til at opretholde en optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Så der er mange gode grunde til at give det et skud.  

Zink og testosteron

Når mænd kommer op i årene, sker der ofte forandringer i soveværelset. Sexlysten daler, og der er mindre energi. En del af årsagen er testosteronniveauet, der naturligt falder med alderen. Mineralet zink i Virizil bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet og til en normal frugtbarhed og reproduktion.

Isolerede aminosyrer

Historien bag aminosyrerne i Virizil går langt tilbage. De går under navnet L-arginin og L-citrullin. Allerede i 1886 blev L-arginin isoleret for første gang - efter sigende fra ekstrakt af blomsten lupin – mens L-citrullin første gang blev opdaget i vandmelon i 1914.

Prøv Virizil til halv pris

Virizil er et produkt til mænd. Ginseng kan bidrage til optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Planten kan derudover hjælpe med at fremme rejsning og vedligeholde det gode seksuelle samliv. Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet.