Hjælp til rejsning og vitalitet

[col=#F06607/SEXLIVET FORANDRER SIG] med alderen – det kan de fleste mænd skrive under på.

En 65-årigs fysiske formåen er sjældent den samme som en på 25, og mange oplever også nye udfordringer i soveværelset. Varigheden, hyppigheden og kvaliteten af mænds rejsning forandrer sig typisk gennem hele livet. Selvom det er normalt, kan det påvirke selvtilliden og humøret.

Er det noget, du kan genkende?

Hvis svaret til det spørgsmål er ja, er der sikkert en god chance for, at du ikke har sagt det til nogen. De fleste tumler nemlig med deres bekymringer alene. Men hvis vi talte om det, ville vi hurtigt opdage, at forandringer i sexlivet er helt naturligt. Vi har gode og dårlige perioder. Desuden er der fordele ved at blive ældre: Vi har mere erfaring og kender os selv. Så fremfor at se forandringerne som en stopklods kan det give mening at se dem som et nyt kapitel i vores seksuelle liv.


Fremmer rejsning 

Årsagen til, at mænd oplever op- og nedture i deres seksuelle aktivitet og præstationsevne, kan være svær at gennemskue. Det påvirkes ofte af en blanding af psyke, fysik og mental energi. Her er det netop, at et kosttilskud som Produktet Virizil kan være værd at overveje. Tabletterne indeholder ingredienser, som både fremmer det fysiske aspekt ved din rejsning samt de mere mentale elementer som mentalt overskud, udholdenhed og vitalitet.  

Så selvom du er inde i en svær periode lige nu, betyder det ikke, at det vil vare ved.Virizil er et produkt til mænd med koncentrerede planteingredienser til sexliv og rejsning. Ginseng kan bidrage til optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Planten kan derudover hjælpe med at fremme erektion og vedligeholde det gode seksuelle samliv. Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet.

Virizil

Rejsning, udholdenhed og samliv

Virizil er et produkt til mænd. Ginseng kan bidrage til optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Planten kan derudover hjælpe med at fremme rejsning, vedligeholde gode seksuelle relationer og bidrage til normal blodcirkulation.

Enkeltkøb
449 ,-
Abonnement 90 tabletter/hver måned Spar 90 kr. pr. levering
Tilfredshedsgaranti
179 ,-
Første levering - spar 50% 179 ,-
Mindstepris inkl. fragt 218 ,-

Herefter per levering 359 ,-
Mindstepris inkl. fragt 398 ,-

Kun 11.96 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Er du ikke tilfreds med produktet efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud. 

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40. 

4 fordele ved at tage Virizil

TEMA: Mænd og det gode sexliv

Fredrik fik styr på sexlivet

Et godt samliv har altid været vigtigt for 64-årige Fredrik. Derfor ramte det ham hårdt, da han begyndte at få problemer med sin udholdenhed i soveværelset. Lysten var væk, og han kunne ikke genkende sig selv. Fredrik satte sig for at finde en løsning – og den blev mere naturlig, end han kunne have håbet på. 

Læs Fredriks historie

Ingredienserne i Virizil

Ingredienserne i Virizil er sammensat på baggrund af mange års erfaring. Det er en langsigtet hjælp til dig, der vil have dit seksuelle samliv på rette kurs.

Ginseng

Ginseng er et gammelkendt middel. Dets brug går tilbage til 3500 år før vores tidsregning. I dag fastslår studier, at ginseng kan hjælpe med at fremme og forbedre erektionen samt bidrage til at opretholde en optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Så der er mange gode grunde til at give det et skud.  

Isolerede aminosyrer

Historien bag aminosyrerne i Virizil går langt tilbage. De går under navnet L-arginin og L-citrullin. Allerede i 1886 blev L-arginin isoleret for første gang - efter sigende fra ekstrakt af blomsten lupin – mens L-citrullin første gang blev opdaget i vandmelon i 1914. Aminosyrerne er også blevet populære i kosttilskud som bruges af sportsudøvere.

Prøv Virizil til halv pris

Virizil er et produkt til mænd. Ginseng kan bidrage til optimal udholdenhed, energi og vitalitet. Planten kan derudover hjælpe med at fremme rejsning og vedligeholde det gode seksuelle samliv. Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet.