Ny undersøgelse overrasker:

Nu har mændene også fået øjnene op for Hair Grow! 

Hos Wellvita har vi længe forsøgt at gøre mænd opmærksomme på fordelene ved at tage Hair Grow. Derfor blev vi ekstra glade, da vi så resultaterne fra vores nordiske Hair Grow-kundeundersøgelse ... 10 % af svarene kom fra mænd. Og deres svar var opløftende læsning!

Læs svarene fra kundeundersøgelsen her.

Hair Grow indeholder agerpadderokke, som kan fremme og styrke hårvæksten, og biotin og zink som kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud.

87 % af mændene har opnået en effekt 

Stærkere hår og mindre hårtab lyder lovende, tænker du måske, men virker ingredienserne overhovedet? Ser vi på undersøgelsens samlede resultater, svarer 89 % af brugerne, at ingredienserne i Hair Grow har hjulpet dem. Og sætter vi skarpt på mændene, lander vi på 87 %. Det er næsten ligeså højt som kvindernes - og det til trods for, at mænd ofte har større udfordringer med hårtab.

Filip

"Sådan fik jeg styrket min hårvækst"

Da Filip opdagede, at hans hår var blevet tyndere, kom det som et chok. Det så fladt ud, selv efter han havde sat det, og spidserne føltes tørre og slidte. Mange af hans slægtninge døjer med hårtab, så han vidste, at det løb i familien. Filip satte alt ind på at modvirke det tynde hår, og da han prøvede de koncentrerede plantestoffer i Hair Grow, stod det klart, at han havde fundet det helt rette.

Vil du anbefale Hair Grow til andre? 78 % siger JA

En af de vigtigste indikatorer på, om et produkt har en gavnlig virkning, er hvorvidt brugerne er parate til at anbefale det til deres venner og bekendte. Og her får Hair Grow en top scorer. I undersøgelsen svarede hele 78 % af alle brugerne nemlig, at de vil anbefale Hair Grow til andre. Det ser vi som en stor tillidserklæring!

Derfor vælger mænd Hair Grow 

Selvom mange af vores brugere tager Hair Grow, fordi de døjer med tyndt hår, er det langt fra den eneste årsag. Her kan du se de hyppigste grunde til, at mændene vælger at bestille produktet *.

* Deltagerne i undersøgelse kunne vælge flere svar, hvis de ønskede. Ovenstående viser procentfordelingen af alle de samlede svar.

Derfor vælger de Hair Grow 

Selvom mange af vores brugere tager Hair Grow, fordi de døjer med tyndt hår, er det langt fra den eneste årsag. Her kan du se de hyppigste grunde til, at folk vælger at bestille produktet *.

* Deltagerne i undersøgelse kunne vælge flere svar, hvis de ønskede. Ovenstående viser procentfordelingen af alle de samlede svar.

Vil du også prøve? Læs mere om Hair Grow! 

Naturen tager tid

Indholdsstofferne i Hair Grow optages i kroppen gradvist over længere tid. Tallene viser, at det tager i gennemsnit 3-6 måneder at opnå den fulde effekt. Det ses i vores nordiske undersøgelse, hvor 68 % har svaret, at de mærkede effekten efter 3 måneder eller mere. Men det er ventetiden værd!

Hårtab påvirker selvtilliden 

Tynder det ud på issen? Eller er håret knapt så kraftig? Mange mænd oplever, at selvtilliden får et nøk nedad, når de spotter de første tegn på hårtab. Med indholdsstofferne i Hair Grow kan du få hjælp til at fremme og styrke din hårvækst samt vedligeholde et normalt hår.

Hair Grow

Styrk din hårvækst indefra

Hair Grow indeholder agerpadderokke, som kan fremme og styrke hårvæksten, og biotin og zink som kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Tabletterne er også tilsat koncentrat af hirse samt pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Enkeltkøb
429 ,-
Abonnement 60 tabletter/hver 2. måned Spar 90 kr. pr. levering
Tilfredshedsgaranti
169 ,-
Første levering - spar 50% 169 ,-
Mindstepris inkl. fragt 208 ,-

Herefter per levering 339 ,-
Mindstepris inkl. fragt 378 ,-

Kun 5.65 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00