Stor nordisk undersøgelse 

89 % har opnået en effekt med Hair Grow 

Er du utilfreds med dit hår? Så er der god grund til at prøve Hair Grow. I vores nye nordiske undersøgelse svarer hele 89 % af brugerne, at ingredienserne har givet dem en mærkbar effekt.

Hair Grow indeholder agerpadderokke, som kan fremme og styrke hårvæksten, og biotin og zink som kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud.

78 % vil anbefale Hair Grow til andre

Da vi satte os for at undersøge kundernes tilfredshed, var der særligt ét spørgsmål, der optog os: Var de så glade for Hair Grow, at de ville anbefale det til andre? For en ting er at have mærket en effekt, en anden er at dele ud af ens erfaringer. Men da resultaterne tikkede ind, var svaret klart: 78 % vil anbefale Hair Grow til andre. Det ser vi som en stor tillidserklæring! 

Fra tyndt til fyldigt hår

Se Sabinas forvandling: Før og efter Hair Grow 

"I løbet af et par måneder har jeg allerede fået mere fylde, og mit hårtab er ikke længere nær så slemt." 

Derfor vælger de Hair Grow 

Selvom mange af vores brugere tager Hair Grow, fordi de døjer med tyndt hår, er det langt fra den eneste årsag. Her kan du se de hyppigste grunde til, at folk vælger at bestille produktet *.

* Deltagerne i undersøgelse kunne vælge flere svar, hvis de ønskede. Ovenstående viser procentfordelingen af alle de samlede svar.

Derfor vælger de Hair Grow 

Selvom mange af vores brugere tager Hair Grow, fordi de døjer med tyndt hår, er det langt fra den eneste årsag. Her kan du se de hyppigste grunde til, at folk vælger at bestille produktet *.

* Deltagerne i undersøgelse kunne vælge flere svar, hvis de ønskede. Ovenstående viser procentfordelingen af alle de samlede svar.

En mærkbar effekt

I vores undersøgelse bad vi kunderne vurdere, i hvor høj grad Hair Grow har hjulpet dem. Her svarede 89 %, at det har hjulpet dem lidt, godt, meget godt, eller fantastisk godt. Dvs. 9 ud af 10 har mærket en effekt.

Det siger brugerne om produktet

"Mit hår er blevet fyldigere og mere glansfuldt."

"Jeg taber ikke så meget hår mere."

"Det bedste produkt jeg har prøvet for mit hår. Det virker – og andre kan se det."

”Min frisør synes mit hår er blevet fyldigere, så jeg bliver ved!”

”Jeg er yderst tilfreds!”

”Synes jeg har fået tykkere, stærkere og mere glansfuldt hår.”

Vil du også prøve? Læs mere om Hair Grow! 

Naturen tager tid

Indholdsstofferne i Hair Grow optages i kroppen gradvist over længere tid. Tallene viser, at det tager i gennemsnit 3-6 måneder at opnå den fulde effekt. Det ses i vores nordiske undersøgelse, hvor 68 % har svaret, at de mærkede effekten efter 3 måneder eller mere. Men det er ventetiden værd!

Fyldigere hår - ét hårstrå ad gangen!

Indholdsstofferne i Hair Grow tilfører næring direkte til hårsækkene og fremmer udviklingen af nyt hår. Et hårstrå er typisk 4 uger om at vokse 1 cm. Så jo flere uger der går, jo mere vil det styrkede hår udgøre af din samlede hårfylde. Det kræver tålmodighed, men tilbagemeldingen fra vores kunder viser, at det er ventetiden værd. 

Hair Grow

Styrk din hårvækst indefra

Hair Grow indeholder agerpadderokke, som kan fremme og styrke hårvæksten, og biotin og zink som kan bidrage med at vedligeholde et normalt hår og en normal hud. Tabletterne er også tilsat koncentrat af hirse samt pantotensyre, L-cystin, kobber, jern og taurin.

Enkeltkøb
429 ,-
Abonnement 60 tabletter/hver 2. måned Spar 90 kr. pr. levering
Tilfredshedsgaranti
169 ,-
Første levering - spar 50% 169 ,-
Mindstepris inkl. fragt 208 ,-

Herefter per levering 339 ,-
Mindstepris inkl. fragt 378 ,-

Kun 5.65 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00