Tema: Gode led hele livet

Hvilket ledprodukt passer til mig?

Elsker du en hård workout? Eller foretrækker du at hive strikketøjet frem? Uanset om du lever livet i højt tempo, eller du tager den med ro, kan det være en god ide at støtte leddene, så de ikke “ruster til”. Herunder får du en samlet guide til alle vores ledprodukter, så du kan finde en løsning, der passer til netop din livsstil. 

Langsigtet hjælp til behagelige led

Alderen tærer på vores led. Med plantestofferne i Movizin Complex får du langsigtet hjælp mod stive led, så du kan bevare en god bevægelighed i dagligdagen. Produktet indeholder 3 aktive planter, der modvirker ubehaget fra hver deres vinkel. En god løsning til dig, der ønsker en bred virkning.

Ingefær hjælper med at bevare leddenes bevægelighed og afhjælper stivhed i kroppens led, mens hyben medvirker til leddenes udholdenhed og styrke. Boswellia bidrager til god ledkomfort.

Nyd en aktiv livsstil uden ømme led

Ingredienserne i Artroform er designet til en aktiv hverdag. Perfekt til dig, som elsker at være på benene og gerne vil hjælpe musklerne og leddene, når de er ømme. Her er gurkemeje den bærende ingrediens, en plante der arbejder for dig ude i alle kroppens led.

Gurkemeje medvirker til at afhjælpe ømme led og giver bedre bevægelighed, mens ingefær hjælper med at holde leddene smidige. Vitamin D bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion.

Mens du venter...

Mange af Wellvitas ledprodukter indeholder plantestoffer, som optages i kroppen gradvist over længere tid. Effekten er værd at vente på, men enhver kan jo blive utålmodig. Heldigvis kan du lindre dine ømme muskler og led i mellemtiden med Movizin Gel - en hurtigt virkende gel.

Movizin Gel giver en behagelig følelse i ømme muskler og led – evt. sammen med en let massage. Det indeholder ingefær, som sammen med en række andre ingredienser, virker kølende og afhjælper ømhed.

Støt produktionen af kollagen i dine led

Brusken er med til at sikre gnidningsfri bevægelse - 60 % af den faste brusk består af kollagen. Nøgleordene for Cartiflex Collagen er dybdegående virkning og kollagenopbygning. Ingredienserne i de populære tabletter kan hjælpe med til at støtte kollagen-produktionen og modvirke ubehag i leddene.

Boswellin kan medvirke til produktionen af kollagen og til behagelige led. Produktet indeholder også kollagen samt næringsstoffer, der på hver deres måde hjælper din krops knogler, brusk, bindevæv og muskler. Vitamin C bidrager f.eks. til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normal fungerende brusk, mens vitamin D bidrager til at vedligeholde normale knogler og muskelfunktioner.

Hjælp til muskler og nervesystem dag og nat

Muskler og nervesystem er nøgleordene, hvis du ønsker en velfungerende og bevægelig krop hele døgnet rundt - og her spiller magnesium en helt særlig rolle. Mineralet bidrager til at mindske træthed og udmattelse og kan medvirke til en normal muskelfunktion og nervesystem. I Magnesium MultiLong får du tre kilder til magnesium i én tablet!

Magnesium medvirker til at mindske træthed og udmattelse, samt bidrager til nervesystemets normale funktion og til en normal muskelfunktion. Indeholder også vitamin B6, som bidrager til at mindske træthed og udmattelse.