Kundehistorier

Døjer du også med en skavank eller to? Vi har samlet alle vores kundehistorier, så du kan blive klogere på, hvordan andre har fået hjælp af ingredienserne i vores produkter. Beretningerne omhandler en lang række udfordringer – fra vand i kroppen og trætte fødder til oppustet mave.

Søg efter det produkt, du er interesseret i, eller gå på opdagelse i de mange personlige oplevelser. 

Endelig hjælp til min uberegnelige mave

Endelig hjælp til min uberegnelige mave

Saris liv har i rigtig mange år været udfordret af fordøjelsesbesvær og oppustet mave. Ubehag meldte sig efter måltider, og den oppustede mave gjorde det mange gange svært at vælge noget passende tøj. Da en af hendes veninder anbefalede Macoform med indholdsstoffer til maven, fik Sari endelig hjælp.
Hjælp til mave og fordøjelsesbesvær

Hjælp til mave og fordøjelsesbesvær

42-årige Jon Limkilde kender alt til oppustethed og fordøjelsesbesvær. I en lang periode sugede det glæden ud af hans hverdag. Maven var altid udspilet, og når han så sig selv i spejlet, lignede han en "gravid". Først da hans partner foreslog plantebaserede ingredienser, fik han hjælp, så maven blev flad igen.
Jeg bliver ikke længere oppustet

Jeg bliver ikke længere oppustet

Helle Hviid har i mange år haft problemer med, at hun blev oppustet i løbet af dagen. Til tider kunne hun ligne en, der var gravid. Det stod på, indtil Helle begyndte at tage Macoform. Indholdsstofferne fjernede oppustetheden og gav velvære i maven.
Jeg fik hjælp til min oppustede mave

Jeg fik hjælp til min oppustede mave

Anette Adamsen har i mange år haft problemer med, at maven blev oppustet i løbet af dagen. Hun måtte bl.a. købe større bukser, for at maven kunne være i dem. Anette havde prøvet stort set alt lige fra almene husråd til diverse produkter fra den lokale helsekostbutik. Først da hun fulgte sin mors råd, kom hun den oppustede mave til livs.
Jeg var konstant bevidst om min oppustede mave

Jeg var konstant bevidst om min oppustede mave

Luft i maven og en følelse af ubehag. Når Katrine tog ud for at spise med vennerne, blev hun så oppustet, at hendes mave kunne ses og mærkes. Tøjet strammede. Det gjorde hende utilpas. Efter diverse mislykkedes diæter har hun i dag fundet en løsning - og effekten er ikke til at tage fejl af.