”Sådan fik jeg hjælp til mine slimhinder”

Da Sussi kom i overgangsalderen, blev hun konfronteret med et problem, som mange kvinder nok genkender: tør hud og tørre slimhinder. Hun mærkede det over hele kroppen – øjne, hud, svælg. Men det var i underlivet, hun havde de største udfordringer. Det gik ud over hendes intime samliv. Oplevelsen fik Sussi til at indse, at hun måtte gøre mere for at bevare normale slimhinder.

Vitamin A bidrager til at vedligeholde normale slimhinder. Hørfrøolie har et højt indhold af alfalinolensyre (ALA) - en flerumættet omega-3-fedtsyre.

Hjælp til slimhinderne

- Det var enormt frustrerende. Min mand og jeg ville jo gerne nyde hinanden, som vi plejede. Samtidig var der også andre ting, der drillede. Øjnene var f.eks. tit tørre, og huden føltes sprukken. Så jeg besluttede mig for at gøre mere for at støtte mine slimhinder, fortæller Sussi.

Sussi ved, at det er normalt for kvinder at opleve perioder med tørhed, når de kommer op i den mere modne alder. Alligevel kom det bag på hende, hvor stor en irritation det faktisk var. Sussi har tidligere arbejdet i helsebranchen og har derfra stor viden om kosttilskud. Hun ved en del om, hvad der virker. Så hun besluttede sig for at finde nogle ingredienser, der kunne hjælpe. 

- Jeg kan varmt anbefale ingredienserne i Mucoforte. Det virker rigtig godt for mig. Så nu er min mand og jeg supertilfredse.

Naturen gemte på en løsning

- Jeg var allerede trofast kunde hos Wellvita. De har nogle virkelig gode produkter, og det viste sig da også, at de havde noget, der hedder Mucoforte. Et tilskud til netop slimhinderne. 

Kapslerne er baseret på hørfrøolie og tilsat vitamin A, som kan hjælpe med at vedligeholde normale slimhinder. Det lød som det helt rette i Sussis ører, og der gik ikke længe, før den første pakke kom med posten. I dag ville Sussie ikke være kapslerne foruden.   

- Jeg kan varmt anbefale ingredienserne i Mucoforte. Det virker rigtig godt for mig. Så nu er min mand og jeg supertilfredse, siger Sussi smilende. 

Perioder med [col=#20BB8B/tørhed?]
Normale slimhinder har stor betydning for vores [col=#20BB8B/velbefindende.]

Interesseret?

Gør som Sussi og prøv Mucoforte i dag