Din genvej til en hurtigere slankekur: 

Tab dig med chili og fibre 

Den største udfordring, hvis du vil tabe dig, er ikke nødvendigvis maden, du spiser – men snarere hvor store dine portioner er.

For det er ikke nogen nem sag at styre appetitten, når det vrimler med kulinariske fristelser, især i julemåneden. Derfor har mange svært ved at vende tilbage til de sunde madvaner efter ferien. Maven har fået blod på tanden og mærker ikke længere, at den er mæt.

Kender du følelsen? Så skal du prøve kojakrod og chili.  

”Snyd” maven til at blive hurtigere mæt 

Hvis du ønsker at kickstarte dit vægttab i det nye år, er appetitten et godt sted at starte. For selvom motion og en sund kost er enormt vigtigt, er det nemmere at tabe sig, når din mætte mave ikke rumler af sult hele tiden.

Tricket er nemlig at forbrænde mere, end du indtager - og det er præcist det, plantefiberen konjakrod i ChiliTrim kan hjælpe dig med. Den fylder mavesækken ud, så der er plads til mindre mad. Du undgår dermed at spise i overflod.  

Derudover hjælper chili din krop med at omsætte energi og sætte din forbrænding i vejret. Sammen med konjakrod øger det chancerne for et succesfuldt vægttab. 

Sådan virker ChiliTrim:

5 råd til at bryde dårlige vaner 

Vores vaner er ofte en så fast del af vores hverdag, at vi slet ikke opdager dem. De er ubevidste gentagelser, som er svære at bryde. Her er 5 råd til, hvordan du adskiller de gode fra de dårlige.  

1. Start med at identificere, hvilke vaner du har.  

2. Markér dem, du helst ville være foruden. 

3. Tænk over, hvornår du foretager dig de dårlige vaner. Spiser du f.eks. usund mad, når du føler dig stresset? Eller når du ser fjernsyn? 

4. Erstat de vaner, du har identificeret, med nogle sundere – og gentag dem, indtil de bliver ubevidste handlinger.  

5. Hold dig målet for øje!  

ChiliTrim

Tab dig med chili og fibre

ChiliTrim er baseret på chili, der sætter forbrændingen i vejret, samt konjakrod (glucomannan) som bidrager til vægttab, når det indtages som en del af en energireduceret kost. Indeholder også mineralet chrom, der medvirker til at vedligeholde et normalt blodsukkerniveau.