"Endelig slut med oppustet mave"

Linda fra Nordjylland har altid holdt sig i god form og spist sundt. Alligevel blev maven dagligt oppustet, når det blev aften. Uanset hvordan hun havde spist i løbet af dagen. Efter at have fået anbefalet at prøve Macoform Plus med aktive planteingredienser, fandt hun en effektiv løsning på maveproblemerne.

Fennikelfrø, kamilleblomst og pebermynteblad bidrager til normal fordøjelse og kan modvirke flatulens og udspilet mave. Kamilleblomst mindsker luft i maven.

En ballon der ikke ville af med luften

- Jeg har altid være forholdsvis slank og spist sundt uden at være fanatisk. Jeg har trænet og holdt mig i nogenlunde god form. Især dérfor var det bare så uretfærdigt, at jeg alligevel dagligt følte mig enormt oppustet, når vi nåede til aften, siger Linda.

– Det var lige meget, om det var en dag på grønt og fibre, eller en dag på fast food: Jeg følte, jeg havde slugt en ballon, der bare ikke ville ”miste” luften. Jeg prøvede mange forskellige ting fra den lokale helsekostbutik for at slippe af med den oppustede mave, men fandt ikke noget, der kunne hjælpe mig.

Job med fart på

– Da jeg blev gravid for et par år siden, var der en længere periode, hvor jeg naturligvis ikke tænkte på problemet – men jeg skal da lige love for, at det vendte tilbage, efter jeg havde født min lille datter. Måske havde det i virkeligheden slet ikke været væk, men jeg havde i hvert fald ikke bemærket det i de 9 måneder, hvor kroppen jo opfører sig anderledes på vildt mange områder, fortæller Linda, mens hænderne kører hen over maven.

-I dag tager jeg en tablet kort før dagens to største måltider. Det gør, at jeg ikke længere bliver oppustet. Jeg har ikke længere den tunge fornemmelse i maven. Du ved - den hvor man bare har lyst til at åbne bukselinningen og smide sig på sofaen.

Erfaringsudveksling i mødregruppen

– Som relativt nybagt mor er jeg også i en mødregruppe, og her får vi snakket om rigtig mange ting. Også oppustede maver.

– Det var da også her, jeg fik en anbefaling om at prøve Macoform Plus. En af de andre mødre havde en æske, som hun syntes, jeg skulle prøve. Og hold da op! Der gik ikke lang tid, før jeg både mærkede og så en kæmpe forskel.

Ingredienser i Macoform Plus tager oppustetheden

– I dag tager jeg en tablet kort før dagens to største måltider. Det gør, at jeg ikke længere bliver oppustet. Jeg har ikke længere den tunge fornemmelse i maven. Du ved - den hvor man bare har lyst til at åbne bukselinningen og smide sig på sofaen. Der er fuld fart på – hjemme og på jobbet – og jeg har bare et helt andet overskud, efter at jeg har fået styr på maven igen, siger Linda.

Din daglige hjælp til fordøjelsen: normal tarmfunktion, mindre oppustet og velbehag i maven.

Interesseret?

Gør som Linda og prøv Macoform Plus i dag