Sådan kan du få hjælp til venerne

[col=#F06607/ DØJER DU MED TRÆTTE BEN OG HUDENS UDSEENDE?] Problemet kan ofte spores tilbage til venefunktionen.

Vener er blodkar, der returnerer blodet fra kroppens organer mod hjertet. Blodkar og venernes funktion har betydning for, at vi kan have en aktiv livsstil, og de har samtidig indflydelse på hudens udseende. Desværre forringes venefunktionen typisk med alderen, hvilket kan føre til, at væske træder ud i vævet. Benene føles mere trætte og tunge. Mere energiforladte. Og hudens generelle udseende bliver ofte forringet, f.eks. i form af appelsinhud.

Er det noget du kender?

Kvinder har oftere problemer med venerne end mænd, men alle kan møde udfordringen. Hvis dine forældre har døjet med veneproblemer, er der større risiko for, at du også selv får det. Derudover øges chancen for at få veneproblemer med overvægt, graviditet, inaktivitet, hvis du ryger og simpelthen bare fordi vi bliver ældre.

Er du på udkig noget, der kan hjælpe dig til pænere hud og mindre trætte ben, så skal du starte med dit blodsystem. Løsningen på udfordringerne kan nemlig være at få bedre gang i venefunktionen.

4 gode grunde til at hjælpe venerne

Støtte til vener, ben og pænere hud

Hvis du har stået op, eller siddet stille gennem længere tid, vil du sikkert opleve, at det er her, veneproblemerne er værst. Det skyldes, at veneklapperne ikke har fået lov at fungere optimalt. De arbejder nemlig, når vi bevæger benene. En hverdag med jævnlige bevægelser er derfor en rigtig god begyndelse.

Hjælp venerne indefra
Derudover kan du faktisk også give dine skrøbelige vener en effektiv hjælp indefra. Et produkt som Venolet fra Wellvita er et plantebaseret ekstrakt, som er godt for dine vener. De daglige tabletter kan hjælpe dig til pænere hud, mindre appelsinhud og mindske din følelse af trætte og tunge ben.

Venolet er baseret på rødvinsblade/kerner, fyrrebark og vitamin C. Rødvinsblade/kerner bidrager til en god blodgennemstrømning i benene og reducerer trætte og tunge ben. Ekstraktet kan desuden forbedre hudens generelle udseende og medvirke til at mindske cellulite (appelsinhud). Vitamin C medvirker til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar.

Marianne Christiansen

- En kæmpe hjælp til mine vener

For Marianne handler livet om at være i bevægelse - i ordets bogstavelige forstand. Hendes ben er altid i gang, i fitnesscentret, på løbeturene og ikke mindst når hun leger med sine børnebørn.

Men i lang tid døjede hun med trætte og tunge ben, og det var tæt på at tage løbeglæden fra hende. Først da hun prøvede plantebaserede ingredienser, blev det sjovt at røre sig igen. I dag er benene i topform.

Venefunktion

Når dine muskler slapper af, så fyldes venerne med blod. Blodet bliver pumpet mod hjertet, og veneklapperne er som døre, der åbner sig for det tryk, som bliver skabt af hjertet. Benene er det sværeste sted. Især når vi står op. Der skal der mest tryk til, fordi blodet skal lodret op. Hele vejen fra fødder til bryst.

Når du er aktiv og bruger musklerne, så hjælper musklerne til. Musklerne trykker på venerne og blodet bliver skubbet fremad, tilbage mod hjertet. Veneklapperne er som ventiler, der forhindrer blodet i at løbe tilbage og samle sig ude i de overfladiske vener i huden. 

Venefunktionen og veneklapperne kan blive forringet med alderen. Til tider kan der sive væske ud af blodkarret, så der opstår hævelse i vævet.

Planter til venerne

Sunde ben har sunde vener. Ekstrakt fra rødvinsblade/kerner medvirker til en normal funktion af venesystemet, blodkar og kredsløbet. Det hjælper med at opretholde en god blodgennemstrømning og kan reducere følelsen af trætte og tunge ben.

Kollagen og blodkar 

Når blodkarrene ikke fungerer, bliver benene trætte – og så er det fristende at skippe gåturen. Derudover kan vores blodkar påvirke hudens udseende, når de sprænger og forvilder sig op til overfladen. Venolet er tilsat vitamin C, som hjælper til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar.

Koncentrerede planter 

Rødvinsblade/kerner og fyrrebark er hentet direkte fra naturen. De gavnlige stoffer i ingredienserne ekstraheres gennem en kontrolleret teknologisk proces. Her fjerner man alt det unødvendige, som ikke optages i kroppen, indtil der kun er det bedste tilbage.

Venolet

Hjælp til trætte ben og hudens udseende

Venolet er baseret på rødvinsblade/kerner, som bidrager til en god blodgennemstrømning i benene og reducerer trætte og tunge ben. Kan også forbedre hudens generelle udseende. Vitamin C medvirker til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende blodkar.

Enkeltkøb
399 ,-
Abonnement 60 tabletter/hver 2. måned Spar 80 kr. pr. levering
Tilfredshedsgaranti
159 ,-
Første levering - spar 50% 159 ,-
Mindstepris inkl. fragt 198 ,-

Herefter per levering 319 ,-
Mindstepris inkl. fragt 358 ,-

Kun 5.31 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00