Hjælp mod dine maveproblemer

[col=#F06607/OPPUSTET MAVE - UBEHAG - BØVL MED FORDØJELSEN.] Oplever du også maveproblemer efter måltider. Læs hvordan flere og flere danskere får enkel og effektiv hjælp.

Pasta, pizza eller en god franskbrødsmad? Hverdagens lækkerier hjælper sjældent på den gode mavefornemmelse – og op ad dagen kan maven hurtigt føles oppustet, og bukserne begynder at stramme rundt om maven. Er det en følelse, du kan genkende? Nu kan du gøre noget ved det.

Et almindeligt problem

Døjer du med luft i maven og følelsen af, at maven er oppustet, så er du langt fra alene. De fleste har problemer med maven med jævne mellemrum, og har du luft i maven, viser det sig ofte ved, at maven føles oppustet, at du har øget luftafgang i form af prutter og bøvser, eller at du har forbigående mavekneb – særligt efter måltider.

Luft i maven kan i visse tilfælde komme udefra, men ofte skyldes luften, at bakterier i maven danner gasser, som får maven til at føles oppustet – og her spiller hverdagens lækkerier en vigtig rolle. Både hvad vi spiser, og hvordan vi spiser, er nemlig vigtigt for, hvor godt fordøjelsen fungerer. 


4 tegn på, at du kan få gavn af at støtte fordøjelsen

Luft i maven – fordøjelse på overarbejde

Nogle madvarer er mere krævende at nedbryde end andre, og har du fx en forkærlighed for fedtholdige madvarer, kan du opleve, at der går længere tid mellem toiletbesøg. Derfor danner tarmbakterierne mere gas, og det kan medføre, at maven føles oppustet. 

Spiser du uregelmæssigt, og indtager du ofte dine måltider på farten, så kan det også påvirke din fordøjelse. Hurtige måltider tygges nemlig ikke nær så grundigt, og så kræver det mere af fordøjelsessystemet at nedbryde maden – hvilket kan få maven til at føles oppustet. 

Har du brug for hjælp til dine maveproblemer, kan du sætte mere gang i din fordøjelse, blandt andet ved at spise mere grønt og fiberrigt. Her kan et plantebaseret produkt som Macoform også være et godt supplement. Produktet der forhandles af Wellvita er i de snere år bleve yderst populært, og bruges dagligt af tusindevis af danskere.


Macoform

Oppustet mave og ubehag

Macoform er bl.a. baseret på ekstrakt fra planten artiskok, der understøtter leverens afgiftende funktion. Artiskok afhjælper oppustethed, flatulens og fremmer desuden vægttab. Indeholder også ekstrakt fra mælkebøtte, som medvirker til en sund mave i balance. 

Enkeltkøb
379 ,-
Abonnement 60 tabletter/hver 2. måned Spar 80 kr. pr. levering
Tilfredshedsgaranti
149 ,-
Første levering - spar 50% 149 ,-
Mindstepris inkl. fragt 188 ,-

Herefter per levering 299 ,-
Mindstepris inkl. fragt 338 ,-

Kun 4.98 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00

Tyvstarter fordøjelsen

Med den koncentrerede artiskok i Macoform kan du fremme produktionen af fordøjelsessaft, sætte gang i fordøjelsen og afhjælpe oppustethed.

Det smarte ved Macoform er, at du tager produktet i god tid inden du spiser. Målet er at tyvstarte produktionen af fordøjelsessaft i leveren, så fedtet ikke skal holde i kø for at blive nedbrudt. Det er nemlig den slags der kan være med til at give ubehag i maven.

Med en tablet en time før dagens største måltid får din lever “besked på at trække i arbejdstøjet” lidt hurtigere.

En bruger fortæller

- Jeg fik hjælp til min oppustede mave

Anette Adamsen har i mange år haft problemer med, at maven blev oppustet i løbet af dagen. Hun måtte bl.a. købe større bukser, for at maven kunne være i dem. Anette havde prøvet stort set alt lige fra almene husråd til diverse produkter fra den lokale helsekostbutik. Først da hun fulgte sin mors råd, kom hun den oppustede mave til livs.

Læs Anettes historie