Få styr på din vandladning

[col=#F06607/MÆND & HELSE] Antallet af toiletbesøg stiger typisk med alderen. Det er naturligt, men det kan være generende i hverdagen. Ikke mindst om natten.

Hvis du er mand og midt i livet eller ældre, har du måske også oplevet, hvordan vandladningen har forandret sig gennem dit liv. Det er en helt naturlig aldersforandring og typisk ganske ufarlig. Alligevel er det en af de småskavanker, du som moden mand måske ville ønske, at du kunne få lidt hjælp til. Det kan du faktisk.

Populært produkt har hjulpet mange

Wellvita har introduceret produktet Prostabona Plus med plantebaserede ingredienser til både vandladning og prostatafunktion. Tabletterne indeholder et ekstrakt af hørfrø, som bidrager til en normal prostatafunktion hos modne mænd. Produktet er derudover tilsat fennikelfrø, som medvirker til en normal vandladning og udskillelse af urin. Du kan læse mere om Prostabona Plus og købe produktet her.

UNDERSØGELSE: 91 % vil anbefale
Prostabona Plus er på få år blevet et meget efterspurgt kosttilskud til mænd herhjemme. Stor tilfredshed hos kunderne er måske forklaringen ...

I en kundeundersøgelse oplyste hele 91 % af brugerne, at de ville anbefale det til andre. Derudover gav 81 % Prostabona Plus en score på 3-5, da de blev spurgt, hvor godt planterne virker for dem. En score der dækkede over udsagnene: godt, meget godt og fantastisk godt.

Prostabona Plus

Prostatafunktion og vandladning

Prostabona Plus indeholder ekstrakt af hørfrø, som bidrager til en normal prostatafunktion hos modne mænd, samt fennikelfrø som medvirker til en normal vandladning og udskillelse af urin. Zink bidrager til at vedligeholde et normalt testosteronniveau i blodet.

Enkeltkøb
379 ,-
Abonnement 60 tabletter/hver 2. måned Spar 80 kr. pr. levering
Tilfredshedsgaranti
299 ,-
Første levering - 60 % fratrækkes i kurven 299 ,-
Mindstepris inkl. fragt 338 ,-

Herefter per levering 299 ,-
Mindstepris inkl. fragt 338 ,-

Kun 4.98 kr/dag ved abonnement
På lager
Bestil inden kl 14.00 så sender vi med det samme
×
×

Wellvitas Tilfredshedsgaranti

Hos Wellvita er tilfredse kunder noget, vi kæmper for hver dag, og på dette produkt tilbyder vi tilfredshedsgaranti. Har du ikke opnået den ønskede virkning efter 3 måneders brug, så giver vi dig 75,- kr i rabat, som du frit kan bruge på et af vores andre kosttilskud.

Ønsker du at benytte garantien eller høre mere, så kontakt vores kundeservice på tlf. 82 30 30 40.

Åbningstider: Man - fre: 8.00 - 16.00

En ”kiwifrugt” ved urinrøret


Prostata - også kendt som blærehalskirtlen - er en kirtel med størrelse og form som en lille kiwifrugt. Den befinder sig i den nederste del af bækkenet hos drenge og mænd. Man mærker som regel først noget til den sent i livet. Prostata vokser nemlig gradvist med alderen, og egentlig har alle mænd en større prostata, når de fylder 65, end da de var 25. Det er således en helt almindelig tilstand, der er ufarlig*, men hvor man kan opleve forandringer i forbindelse med vandladningen.

* Problemer med vandladningen kan skyldes sygdom, der bør behandles af en læge. Hvis du oplever stærkt generende problemer, og/eller at dine problemer forværres, anbefaler vi, at du søger læge.