Kundehistorier

Døjer du også med en skavank eller to? Vi har samlet alle vores kundehistorier, så du kan blive klogere på, hvordan andre har fået hjælp af ingredienserne i vores produkter. Beretningerne omhandler en lang række udfordringer – fra vand i kroppen og trætte fødder til oppustet mave.

Søg efter det produkt, du er interesseret i, eller gå på opdagelse i de mange personlige oplevelser. 

Jeg fik hjælp til mit syn

Jeg fik hjælp til mit syn

Gennem de sidste 20 år har Annette været udfordret på sit syn. Ved et tilfælde faldt hun over en annonce med tempeltræet og de mange egenskaber, som hun i sin tid skrev om til sin gartnereksamen. Og så blev hendes interesse vakt. Annette valgte at prøve Tempozil med ekstrakt fra tempeltræet. Det har hun ikke fortrudt.
Jeg føler mig ganske enkelt friskere i hjernen!

Jeg føler mig ganske enkelt friskere i hjernen!

Mindre skarp, udfordringer med synet og en sløv hørelse. Det lyder ikke som noget, der hænger sammen, men faktisk har det en del med hinanden at gøre. Det fandt 77-årige Knud ud af, da han læste en artikel om blodomløbet. Pludselig forstod han, hvorfor tallene var skrumpet i Sudoku-puslespillet, og det derfor tog ham længere tid at regne svarene ud. I dag får han hjælp til at takle alle udfordringerne på én gang.

Jeg måtte skrive huskesedler til mig selv

Jeg måtte skrive huskesedler til mig selv

Berit er en aktiv kvinde, som ofte går ture på 5-6 km. Hun har en stor appetit på at rejse og sidder sjældent med hænderne i skødet, men da hendes mor blev syg, fik hun svært ved at bevare overblikket. Huskesedlerne hobede sig op på køleskabet, og energien forduftede. Den overraskende hjælp fandt hun i et særligt planteudtræk.